Liberalii din Constanța își aleg un nou Birou Politic. Cine s-a înscris în cursă

1489
3
Liberalii din Constanța își aleg un nou Birou Politic. Cine s-a înscris în cursă - pnlalegeri201713-1493049847.jpg

Articole de la același autor

Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor (CODA) constituită la nivelul Organizației Județene a PNL Constanța a tras linie în ceea ce privește înregistrarea candidaturilor celor ce vor să facă parte din noul Birou Politic Județean.

Comitetul de Coordonare Județean pentru alegerea noului Birou Politic Județean al PNL Constanța urmează să se întrunească, joi, de la ora 13.00, la Casa de Cultură din Constanța.

Revenind la candidaturi, pentru funcția de președinte s-au înscris deputatul Bogdan Huțucă și consilierul local Mihaela Andrei.

În acest context, Bogdan Huțucă a afirmat că își dorește să câștige funcția de președinte și să aibă alături o echipă responsabilă, care să renunțe la confortul personal și să nu fie conflictuală, o echipă în care implicarea să fie maximă, în care toți să fie disponibili să muncească pentru partid.

La rândul ei, Mihaela Andrei a spus că și-a depus candidatura, deoarece "nu consideră normal ca președinția partidului să fie atribuită, predată, ci ea trebuie câștigată", cel mai probabil, făcând aluzie la faptul că Huțucă îi are alături pe primarii liberali din județ, dar și pe cei mai mulți consilieri locali și județeni.

"Mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte la județ al PNL Constanța. Lipsa cotelor de gen face din actuala echipă care se conturează în jurul celui care și-a anunțat candidatura una dintre cele mai pline de testosteron echipe dintr-un partid. Femeile trebuie reprezentate. Femeile au acces la decizie prea puțin în zona politică, iar la Constanța la județ, mai deloc, deși reprezintă aproape jumătate din membrii Partidului Național Liberal. PNL nu înseamnă câteva persoane care, din păcate, mai sunt și misogine! E mult mai mult de atât! Nu mi se pare corect ca președinția partidului să fie atribuită, predată, ci ea trebuie câștigată", a spus Mihaela Andrei.

v v v

În ceea ce privește funcția de prim-vicepreședinte la Domeniul Strategii Politice și Comunicare, există doi candidați, Cătălin Anghel și Septimiu Bourceanu. În schimb, pentru funcția de prim-vicepreședinte la Domeniul Politici Publice este doar un singur candidat, în persoana primarului de la Poarta Albă, Vasile Delicoti. Pentru funcția de vicepreședinte la Departamentul pentru Strategii și Relații Politice au fost înregistrate trei candidaturi, respectiv Mihaela Andrei, Ioan Solomon și George Scupra, iar pentru cea de vicepreședinte la Departamentul Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media și purtător de cuvânt, două candida-turi, Cătălin Anghel și George Muhscină.

Trei candidaturi au fost înregistrate și pentru funcția de vicepreședinte al Departamentului pentru Politici Economice, Mediul de Afaceri, Dez-voltare Regională și Fonduri Europene, mai exact, Cătălin Anghel, Adriana Arghirescu și Marian Crușoveanu.

În schimb, primarul de la Eforie, Robert Șerban, candidează singur pentru funcția de vicepreședinte al Departamentului pentru Politici Sociale, Relații cu Sindicatele, Patronate, Organizații neguvernamentale și Grupuri de cetățeni.

Pentru funcția de vicepreședinte la Departamentul pentru Politici privind Administrația Publică, Justiție, Siguranță Națională, Ordine Publică și Siguranța cetățeanului o regăsim, din nou, pe Mihaela Andrei, dar și pe Costică Mototolea, Ioan Solomon și primarul de la Cernavodă, Liviu Negoiță.

Liberalii George Niculescu și Eugen Silaghi și-au depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte la Departamentul pentru Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu și Dezvoltare Rurală, iar Bogdan Bola, Ioan Mircea Popovici, primarul din Mangalia, Cristian Radu, și Mihaela Andrei vor candida pentru funcția de vicepreședinte la De-partamentul pentru Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități și Sport.

Ultima funcție de vicepreședinte, cea de la Departamentul pentru Politici în Sănătate, este "revendicată" doar de primarul de la Techrighiol, Iulian Soceanu.

v v v

Pe lângă aceștia, alți liberali și-au depus candidatura pentru a obține calitatea de membru în cadrul noului Birou Politic al PNL Constanța.

În altă ordine de idei, la Comitetul de Coordonare Județean al filialei PNL Constanța au fost convocați aproximativ 700 de delegați din toate organizațiile locale liberale de pe raza județului Constanța.

Reamintim că actualul președinte al PNL Constanța, fostul deputat Gheorghe Dragomir, a anunțat încă din luna februarie că nu mai candidează pentru nicio funcție. 

Comentează știrea

Lazar
25 aprilie 2017
Alegeri noului birou politic

D-mni PNL-sti,cred ca va face mare cinste partidului acest d-mn Parlamentar PNL,Boroianu Robert Aurel,ca tot il vad pe scena la selectionarea personajelor care reprezinta Partidul PNL,eu cred ca aceste evaluari sunt in secolul XXI,Milenu lII dvs contribuiti la Jignirea si in Josirea cetatenilor Constanteni,cu acest Infractor care tot e ocrotit de IPJ si PCA C-ta,d-na Carmen Mocanu,Parlamentul Romaniei si PNL care face propaganda sa scape de Penali in politica si in parlament si noi ne afisem cu ei sa desconsideram cetateni,dvs credeti ca sunt anonimate ce tot va comentez si transmit.Cred ca ANAF mai dureza un deceniu a face evaluarea acestor hozi de la Gepeto pentru ca sunt infiltrati pe toate palierele conducei statului de drept Romanica.

Ioan Marian
26 aprilie 2017
După haos, ordinea

După atâtea necâștigătoare, trebuie să vină unul mare. Așa spunea vânzătorul de loz în plic. Lumea era sceptică. Eu mai aveam în buzunar trei lei. Pe masă erau patru lozuri puse la linie. L-am luat pe primul din stânga. M-am uitat la el și l-am pus pe masă, de unde l-am luat. Nu lăsa norocul din mână, mi-a spus femeia de lângă vânzător, care atrăgea clienții. Vă las dumneavoastră norocul acesta. Din celelalte trei, l-am luat pe următorul. L-am pus în buzunar și-am mers să mă uit la mersul trenurilor. Femeia a venit după mine, că era curioasă. Restul poveștii, după alegeri.

Paraschiva
28 aprilie 2017
Deocamdata-i o gasca

Deocamdata-i o gasca, unita prin interese personale. Fara ideal, fara Dumnezeu. Singurul lor scop este interesul personal realizat prin frauda. Se va vedea astazi dupa ce vei citi "castigatorii". Deja se stie. Gepeto este papusarul, mana-n mana cu Mistretul de balta. Adevarul se vede de la o posta, chiar daca astazi este ceata densa.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9786 secunde