Liberalii din Constanța au luat la pas județul

328
3

Articole de la același autor

Candidații Filialei Constanța a Partidului Național Liberal pentru Parlamentul Româ-niei au continuat acțiunile de campanie electorală pentru alegerile din 11 decembrie, pe tot parcursul săptămânii trecute fiind prezenți în rândul cetățenilor din județul Constanța. 


Alături de consilieri județeni, de membri ai BPJ al PNL Constanța, de numeroși tineri, de primari, viceprimari și de echipele liberale locale, candidații PNL Constanța pentru Camera Deputaților și Senat au fost prezenți în localitățile Săcele, Corbu, Cerchezu, Dumbrăveni, Independența, Poarta Albă, Siliștea, Cernavodă, Seimeni, Lumina, Ovidiu, Agigea și Techirghiol. Aici, candidații PNL Constanța au purtat discuții cu cetățenii și au prezentat proiecte ale Programului de Guvernare al Partidului Național Liberal. 


Concomitent, au fost organi-zate acțiuni de campanie electo-rală și în mai multe zone ale municipiului Constanța.


Prezent la acțiunile electorale din județ, președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat că echipa de campanie a PNL Constanța are un program intens de acțiuni electorale, astfel încât candidații liberali să fie cunoscuți de cât mai mulți dintre locuitorii județului. 


"România are nevoie de un premier ca Dacian Cioloș și de un Guvern de oameni competenți, bine pregătiți, care să fie spri-jiniți de Parlamentul pe care îl vom alege pe 11 decembrie. Sunt convins că PNL Con-stanța poate trimite în Parlamentul Româ-niei o echipă de oameni onești, profesioniști, total nouă. Ne dorim să oferim speranță celor care vor vota la alegerile parlamentare o altă clasă politică", a comentat liderul PNL Constanța.


Comentează știrea

mr. Anaconda
22 noiembrie 2016
???

Pana acum ce ati facut?

Gioconda se marita
22 noiembrie 2016
E nunta in cartier

Imaginea din titlu imi sugereaza ca ar fi vorba de "nunta" câineasca.Numai câinii maidanezi umbla asa imbarligati pe strada.Cine o fi "mireasa" ? Unde o fi dulaul alfa ? Domnilor liberali,aveti grija cand treceti strada.Alai cainesc.

Georgica
22 noiembrie 2016
Pasul liberalilor

Mireasa este Corleone de la Gepeto,Boroian Rober Aurel,un mare hoz cu o notoritate deosebita care face mare cinste PNL-ului.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Noiembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : PMP luptă pentru județul Constanța!
Pagina a fost generata in 1.3705 secunde