Liberalii cer reexaminarea legii privind învățământul profesional dual

199
2
Liberalii  cer reexaminarea legii privind învățământul profesional dual - ralucaturcanliberaliicer3-1499783343.jpg

Articole de la același autor

Partidul Național Liberal face apel la toate partidele parlamentare să dezbată în regim de urgență reexaminarea legii privind învățământul profesional dual. 

"Mediul de afaceri se plânge de lipsa acută de forță de muncă și a școlilor de meserii, iar învățământul dual este soluția optimă pentru rezolvarea acestui deficit. OUG 81/2016 este funcțională și își poate produce efecte din această toamnă. Din nefericire, și acest proiect a fost mutilat în Parlament prin amendamentele PSD care au lovit în calitatea pregătirii elevilor, au scăzut nivelul de autonomie a școlilor și au eliminat dispozițiile privind organizarea concursurilor pentru cadrele didactice. OUG 81/2016 a fost adoptată cu cele mai bune intenții: susținerea învățământului dual și sprijinirea agenților economici care vor să investească în astfel de școli, iar aceste obiective vor trebui urmărite și la reexaminarea legii în această toamnă", a spus prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan. 

Comentează știrea

Conștiința vie.
12 iulie 2017
NU, TRIBALIZĂRII.

ROMÂNIA TREBUIE SĂ INTERZICĂ PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUȘINE PENTRU DEMOCRAȚIE!

sofer
13 iulie 2017
cam tarziu

ACUM ,DE CAND SE VORBESTE MULT DESPRE LIPSA MUNCITORILOR CALIFICATI IN TOATE DOMENIILE SE TREZESTE SI PNL . CE DRACU ATI FACUT PANA ACUM? ERATI CHIORI? AM AJUNS SA IMPORTAM MUNCITORI AGRICOLI DIN UNGARIA SI SPANIA PTCA IN ROMANIA NU MAI EXISTA SCOLI PROFESIONALE IAR CEI CARE MAI ERAU CALIFICATI AU PLECAT DIN TARA. MAI MULT ,EXISTA PRODUCATORI AGRICOLI CARE PLATESC CONDUCATORII DE UTILAJE SI MUNCITORII AGRICOLI CU SALARII DE 3500-5000 LEI PE LUNA SI NU SE PREZINTA NIMENI. MAI INTAI CA NU SUNT FORMATI SI APOI CA IMBECILII DIN GUVERN LE DAU AJUTOARE SUBSTANTIALE INCAT MUNCA NU MAI ESTE INTERESANTA. DOMNILOR DIN PNL, VA TREZITI MAHMURI CA DUPA BETIE SI DUPA CE ANI DE ZILE NU ATI FACUT DECAT SA VA CERTATI INTRE VOI, DUPA CE V-ATI FACUT DE RAS CA NU SUNT SCOLI PROFESIONALE? ATI GASIT DE CA SA VA AGATAI? LUAVAR DRACU SI PE VOI CA SI PE PSD DE INCAPABILI.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6278 secunde