Liberalii au blocat construirea bisericii în stațiunea Mamaia

952
9
Liberalii au blocat construirea bisericii în stațiunea Mamaia - consilieriiliberali-1475253748.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali liberali au blocat, cel puțin deocamdată, construirea bisericii de la intrarea în stațiunea Mamaia. Proiectul, o promisiune mai veche a fostului primar Radu Mazăre, s-a lovit, vineri, de opoziția aleșilor locali PNL, care nu au fost de acord cu transmiterea dreptului de folosință, pe perioada existenței construcției asupra terenului în suprafață de 300 mp situat în municipiul Constanța, B-dul Mamaia intersecție cu b-dul Aurel Vlaicu, Arhiepiscopiei Tomisului, în vederea construirii unei capele. 


Cu 15 voturi pentru, 9 împotrivă și o abținere, proiectul a fost respins. Consilierii liberali, prin vocea lui Romeo Rezeanu, susțin că pe acel teren mai bine s-ar construi o clinică medicală, mult mai utilă, mai ales în sezonul estival. 


Acest teren fusese acordat și în urmă cu doi ani Arhiepiscopiei cu clauza că dacă în doi ani nu se face nimic pe el va reveni în proprietatea Primăriei. Cum construcția nu a fost înălțată, terenul a reintrat în patrimoniul municipalității. 


Consilierii locali din Constanta aprobaseră, în 2014, două proiecte de hotărâri privind transmiterea dreptului de folosință, pe perioada existenței construcției, pentru două terenuri către Arhiepiscopia Tomisului.


Primul teren avea o suprafață de 270 de metri pătrați și era situat în zona Hotelului Mercur Minerva, iar cel de-al doilea avea 400 de metri pătrați și se afla în zona Hotelului Perla. În cazul în care construcția nu se realiza în termen de doi ani, terenul revenea la municipalitate, se arăta în hotărârea Consiliului Local Municipal.


Comentează știrea

petrica
1 octombrie 2016
unde erati?

cand a fost pus in discutie construirea cartierului de tigani si ulterior marirea lui unde dracu erati?????????

zoro
1 octombrie 2016
bravo si felicitari

Asta lipsea acolo, biserica ! Si asa suntem sufocati de aceste SRL-uri divine, peste tot unde e o mana de preoti flamanzi, hop si un punct de lucru. Ca si cum toate cele existente sunt pline ochi de enoriasi. Acolo e statiune, cine vrea musai biserica merge mai jos la Sf. Mina in parc ca avem acolo o biserica exceptional de frumoasa. Bravo inca o data, respect d-le Rezeanu, va salut ! Ambalati motoarele ca mai sunt multe de facut !

ateu
1 octombrie 2016
bisericoi

creati locuri de munca nu biserici ...sa umplut tara de popi(putori)..astia nu produc nimik numai consuma, astia si tiganii...religia=incultura ...cand esti credul adica un papagal te manipuleaza toata lumea cum vrea

cupan
1 octombrie 2016
IN SFIRSIT

au inceput liberalii sa faca ce trebuie ,sa nu mai fie mana in mana cu psdistii ticalasi care au distrus orasul asta

Popescu
1 octombrie 2016
Suntem unici

Cand va fi demolata mizeria de biserica de pe trotuar din Tomis Nord? Suntem singurul oras din lume unde s-au aprobat constructii de biserici pe trotuare?

Tomitanul
1 octombrie 2016
Falsa problema

Ati gresit, liberalilor... Omul daca are sufletul senin, bun, deschis catre viata curata... este mai util semenilor. Avem nevoie de oameni sanatosi fizic dar si sufleteste.

florica
1 octombrie 2016
biserici

ce nevoie avem de cladiri-biserica, cui foloseste, destule femei sunt mincinoase la spovedanie/ miresele vin decoltate/ aliluia-amin!

xyz
1 octombrie 2016
DAESH ortodoxat ?

FĂRĂ BISERICI Cine vrea bisericeală, acasă la el, să cheme popi, moaște, prapori și minuni cu șomoiogu, alte alea... !

Cetateanul
2 octombrie 2016
Pentru

Parca M Eminescu a spus ca ,,Biserica este mama neamului romanesc". Ce repede uitam! O biserica este un indemn la verticalitate.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5177 secunde