Klaus Iohannis: Rolul societății civile a devenit unul extrem de puternic

90
Klaus Iohannis: Rolul societății civile a devenit unul extrem de puternic - klausiohanniscotroceni-1497345551.jpg
Organizațiile nonguvernamentale demonstrează că au o capacitate formidabilă de a se solidariza în rezolvarea problemelor, iar rolul societății civile a devenit unul extrem de puternic în prezent, afirmă președintele Klaus Iohannis în mesajul transmis cu ocazia celei de-a XV-a ediții a Galei Societății Civile.


"Ajunsă la cea de-a XV-a ediție, Gala Societății Civile este deja un eveniment cu tradiție, fapt pentru care vă felicit și vă transmit gândurile mele bune cu speranța că veți continua să promovați Binele în România. Cu acest prilej, felicit pe toți cei înscriși în competiție, pentru că implementează proiecte menite să producă schimbări pozitive în societate. Apreciez în mod deosebit această festivitate pentru că oferă recunoaștere și vizibilitate proiectelor de succes și, totodată, oamenilor care au muncit, s-au dedicat și implicat pentru a face bine", se arată în mesajul președintelui.


El a felicitat întreg sectorul asociativ pentru "seriozitatea și dăruirea cu care servește și apără interesele oamenilor și ale comunităților", subliniind faptul că admiră modul în care a reușit de multe ori să protejeze pe cei vulnerabili, democrația, statul de drept, pădurile și parcurile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Iunie 2017
Stire din Politică-Administrație : Klaus Iohannis, aniversatul zilei
Pagina a fost generata in 0.4692 secunde