Klaus Iohannis, întâlnire cu Manfred Weber, la Cotroceni

148
Klaus Iohannis, întâlnire cu Manfred Weber, la Cotroceni - iohannis-1490167806.jpg
Președintele grupului PPE, Manfred Weber, a anunțat, miercurea trecută, la Strasbourg, pentru presa din România, că va veni săptămâna viitoare în țară pentru a se întâlni cu președintele Klaus Iohannis, precum și cu membrii PNL, UDMR și PMP, și a discuta despre evoluțiile recente din România, felicitându-l pe șeful statului pentru modul în care a gestionat criza din ultima lună.


"Săptămâna viitoare voi merge în România și mă voi întâlni cu președintele (Klaus Iohannis - n.r.) și cu partidele noastre partenere (PNL, UDMR, PMP - n.r.), ideea fiind de a înțelege ceea ce specialiștii și societatea civilă fac după recentele evoluții. (...) Este un semnal extrem de puternic pe care societatea civilă l-a dat față de lupta anticorupție, față de ideea unui stat normal și a domniei legii. Asta este ceea ce eu vreau să înțeleg și să ascult societatea civilă și partidele noastre partenere", a spus Manfred Weber, președinte al grupului PPE din Parlamentul European.


Liderul europarlamentarilor PPE a lăudat și prestația președintelui Klaus Iohannis în ultima lună.


"Cred că treaba făcută în ultimele săptămâni de Klaus Iohannis ca președinte a fost foarte bună, de a ține națiunea unită. (...) Strada și societatea civilă au câștigat, e un lucru bun", a adăugat politicianul german. 


Întrevederea dintre Iohannis și Weber va avea loc începând cu ora 13, la Palatul Cotroceni.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4154 secunde