Jean-Claude Juncker în vizită la București

185
Jean-Claude Juncker în vizită la București - 0404ecofin089-1492007513.jpg

Articole de la același autor

Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Cristea, a declarat, marți, că președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va fi prezent la București pe 11 mai pentru o dezbatere publică privind viitorul UE.


"Am văzut luări de poziție, nu numai în România, ci și în alte state membre, cum că este doar un exercițiu de imagine (dezbaterea privind viitorul UE — n.r.), că se știe deja ce se vrea. Fiți convinși că nu este așa și am să vă dau două argumente, cu două date și cu un loc. 


Prima dată este 20 aprilie, București, la Muzeul Național de Artă, dezbatere publică cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene Timmermans, la care toată lumea este invitată în limita locurilor disponibile. (...) Vom avea 400 de locuri, anunțul este făcut deja și înainte de a veni aici, erau 380 de înscrieri. 




A doua dată este 11 mai, București, tot la Muzeul Național de Artă, tot în sala de 400 de locuri, o dezbatere publică cu președintele Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, la care vă invit cu drag, încă nu am făcut anunțul. După dezbaterea cu domnul Timmermans, vom face publică invitația către cetățeni și pentru cea de-a doua dezbatere", a afirmat Angela Cristea, citată de Agerpres.


Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România a făcut anunțul, la GDS, în cadrul unei dezbateri intitulate "Președinția română a Consiliului UE. Cât suntem de pregătiți?", organizată de deputatul european Siegfried Mureșan și Revista 22.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5187 secunde