IORGUȘ, CÂȘTIGĂTOR: "Le mulțumesc oamenilor din Mangalia că au avut încredere în mine"

2072
12
IORGUȘ, CÂȘTIGĂTOR:

Noul primar al Mangaliei, deputatul PDL Zanfir Iorguș, a ținut, prin inter-mediul ziarului "Cuget Liber", să le mulțumească celor care l-au votat.
Iorguș s-a declarat fericit de victoria pe care a obținut-o și a menționat că își dorește "un mandat bun, cu proiecte importante pentru oraș". Mai mult, pedelistul a spus că vrea să repare greșelile făcute de fosta administrație PSD și să închidă "toate rănile și Cutiile Pandorei deschise de aceasta".
Zanfir Iorguș le-a mulțumit tuturor locuitorilor orașului care nu s-au lăsat manipulați în timpul campaniei electorale și a specificat faptul că vrea să își manifeste aprecierea față de muncitorii Șantierului Daewoo și de oamenii din cartierul Coloniști, care l-au susținut pe întreg parcursul carierei sale politice.
"Vreau să le mulțumesc locuitorilor Mangaliei pentru că au avut încredere în mine și în echipa mea. De asemenea, aș vrea să le mulțumesc pentru faptul că nu au dat crezare minciunilor și defăimărilor spuse în timpul campaniei. În mod special, mi-aș dori să le mulțumesc membrilor echipei mele, colegilor care m-au susținut și oamenilor din două locații pentru care am un atașament special: Șantierul și cartierul Coloniști. Locuitorii Mangaliei de aici m-au susținut pe întreg parcursul carierei mele politice și nu s-au dezmințit nici acum în campanie. Din acest motiv, nevoile lor vor fi printre prioritățile mele de zi cu zi", a spus Iorguș.
Întrebat cum vede desfășurarea acestui mandat, Iorguș a declarat: "Voi fi primarul tuturor oamenilor din Mangalia care vor să mi se alăture. Împreună vom restabili liniștea după care am tânjit în ultimii patru ani. Vom readuce în Mangalia atmosfera de prietenie, respect și progres".

"Am rămas cu un gust amar după campania electorală"
Cu privire la perioada electorală care tocmai ce s-a încheiat, Iorguș spune că a "rămas cu un gust amar", din cauza neregulilor întâmplate atât în timpul campaniei, cât și în ziua alegerilor.
"Am rămas cu un gust amar, totuși, față de ușurința cu care unii oameni s-au lăsat cumpărați. Și-au vândut votul pentru 50-100 de lei. Am rămas cu un gust amar și din cauza celor doi contracandidați care, în timpul campaniei și în ziua alegerilor, și-au pus oamenii să mituiască alegătorii și să le cumpere voturile. Oricum, vom trece și peste acest aspect și vom merge mai departe. Trebuie să îndreptăm răul produs de fosta administrație și să închidem toate Cutiile Pandorei care au fost deschise în ultimii patru ani. Sperăm să avem o echipă unită, cu care să putem realiza proiecte mărețe. Sigur că va trebui să așezăm profesioniști adevărați în instituțiile publice, acolo unde este necesar, oameni cu care vom face o echipă și vom ridica Mangalia la adevăratul său potențial", a declarat democrat-liberalul.



Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Sida lu` Eba
12 iunie 2012
Mai e Dobiboci

Le doresc mangaliotilor,tot ce e mai rau! si sa se adevereasca zicala:fiecare pasare,pre limba ei,piere.P.S.:dobibok=adept bishnitzar de TroCoceni,iar pe scara valorilor-dobibokul e mai mare decat dobitocul.

Constantean
12 iunie 2012
Postacului de la pozitia 1 ( capra )

Mare dobitoc, postac de-al lui Pastaie, esti mai, tu asta de la punctul 1. Ne-ai intoxicat cu ineptiile tale zilnice. Mai postezi mult din sediul Primariei Constanta???

Ampoitza
12 iunie 2012
Mai e Dobiboci

"de la Constantean acum 30 de minute" Apropo:Sida pentru matali,eba pentru mine-DobiBok S.A. care esti

popa
12 iunie 2012
ioprgus

sa multumeasca tiganilor mafiotilor si inconstientilor care nu au stiut ce fac iarta i doamne .Un mangaliot cu scaun la cap n ar fi votat acest disperat care ne va ingineri cum ii place lui mai bine Ne a tinut in frig o iarna criminala de fapt primele bucurii au aparut cu daolele si cred ca au fost intrerupte ca nu dadea bine

Mangalianul
12 iunie 2012
Iorgusiada continua

Realegerea lui Zanfir Iorgus demonstreaza fara echivoc faptul ca are o mana de acoliti, consecventi in a urmari jefuirea Mangaliei. Partea proasta este ca, din acest proces de imbuibare a nababilor, fac parte, deopotriva, si cei pe care i-a uns masiv, in celelalte trei mandate: parlamentari, magistrati etc., etc., dar si cei care vor veni la aceasta vaca de muls, MANGALIA. Iorgus nu are nimic sfant in continuarea actiunilor sale oneroase de parvenire. Ce partid de guvernamant actual il v astepta in randurile sale, in preajma alegerilor parlamentare din toamna ? Pe pariu ca va fi PNL-ul, care il curteaza cam de multisor pe acest traseist demolator de formatiuni politice ! Si, totusi, ce se va intampla cu dosarele sale, care asteapta cam de multisor ? Deocamdata, VAI DE CEI INVINSI MOMENTAN, adica de mangalienii onesti !

mircea
12 iunie 2012
esti mai prost ca noaptea

Mai faci mult pe inteligentul pe aici?? Ce plm nu ti ai luat partea de la Iorgus?? Sau il vroiai tot pe Tusac?? Eu oricum i ti doresc sa ai parte de toate bolile posibile.

Răspuns la: Mai e Dobiboci
Adăugat de : Sida lu` Eba, 12 iunie 2012
Le doresc mangaliotilor,tot ce e mai rau! si sa se adevereasca zicala:fiecare pasare,pre limba ei,piere.P.S.:dobibok=adept bishnitzar de...
Fonduri UE
12 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Tot eu
12 iunie 2012
Bravo pt Mangalianul

Un sincer bravo pentru Mangalianul. Ati sintetizat foarte bine situatia de fapt din Mangalia si, din pacate, din orice colt al Romaniei. Azi avem o clasa politica mafiota, care isi urmareste interesele proprii si pt a pastra o umbra de democratie (de UE e cu ochii pe noi), din ce a furat da de pomana la prostime sau tine in palme alti mafioti (vezi mafia tiganeasca, etc) care le aduc voturi. In realitate ii doare la basca de tot si toate, numa' ei sa fie bine. In situatia asta nu mai avem scapare "pe lume asta"... In orice caz, dragi mangalioti, va meritati soarta si va trebui sa nu va mai plngeti.

Recuperamdatorii
12 iunie 2012
recuperamdatorii

W W W . R E C U P E R A M D A T O R I I .R O .Recuperam datorii , legal si gratuit.

Ana
12 iunie 2012
Prostia din Mangalia

NU A FOST VALIDAT MAFIOTILOR!

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3043 secunde