Iohannis, prezent în Parlament

156
1
Iohannis, prezent în Parlament - 140038-1486457104.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis va adresa, astăzi, un mesaj Parlamentului cu privire la modificările legislației penale inițiate de Executiv.


"Modificările legislației penale inițiate de Guvern, care au generat o puternică reacție civică, trebuie aduse în atenție și de la tribuna Legislativului", a scris Iohannis, pe Facebook.


Ședința plenului reunit al Parlamentului va avea loc la ora 12.00.


Șeful statului a transmis vineri președinților celor două Camere ale Legislativului o scrisoare în care arăta că dorește să se adreseze Parlamentului pe 7 februarie cu privire la modificările aduse legislației penale, precum și în legătură cu evenimentele generate de acestea.


"În conformitate cu prevederile art. 88 din Constituția României, republicată, doresc să adresez Parlamentului un mesaj referitor la modificările aduse de către Guvern legislației penale, precum și la evenimentele generate de acestea", se preciza în scrisoarea șefului statului, transmisă președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, și președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.


Comentează știrea

Ja
7 februarie 2017
Nicht !

Ce figura de bandit ?! Gestapou, āsta pe multzi iar termina, privirea îl trādeazā , câtā : urā, venin, dusmānie este in el, scârbā si dispretz pentru poporul român ?! Cei care-l servesc pe johanis kw, cât de inconstientzi si de tradatori sunt,la fel ca Iuda, cel care l-a vândut pe HRISTOS DOMNUL, pentru ce ?! Pentru câtziva galbeni! Iuda din acei trādātori de neam, avari si nesātui de sânge românesc crestin ortodox, se înfruptā din noi, in schimb ne urāste de moarte si pâna la moarte! Te rugam, Doamne, fā ce sti, cu ei, cu totzi !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7076 secunde