Iohannis îl cheamă pe Grindeanu la discuții

179
3

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis, ieri, o scrisoare premierului Sorin Grindeanu, prin care îl invită alături de Ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, la discuții la Palatul Cotroceni, cu privire la Legea bugetului de stat pe 2017 și Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017.


"Având în vedere că astăzi Parlamentul României a transmis spre promulgare Legea bugetului de stat pe anul 2017 și Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017, consider oportună o întrevedere cu privire la cele două acte normative, la care vă invit împreună cu Ministrul Finanțelor Publice, domnul Viorel Ștefan, marți, 14 februarie a.c., ora 11:00, la Palatul Cotroceni", se arată în scrisoarea publicată pe site-ul Administrației Prezidențiale.


Comentează știrea

DA
13 februarie 2017
johanis kw !

Psd si Alde, nu avetzi ! De ce nu avetzi curajul, ca sa-l suspendatzi pe cel care distruge Romania si poporul român ? Psd si Alde, vå facetzi pårtasi cu johanis kw, la distrugerea : Romåniei si poporului român ! Românii nu se vor mai prezenta la vot , pentru ca am

DA
13 februarie 2017
Continuarea comentariului anterior

Oamenii nu se vor mai prezenta la vot, pentru ca : otrava politica de johanis kw, pnl, usr & company, batjocoresc / se sterg la f..d cu voturile românilor si îi doare drept în g...a fundului de marea majoritate a poporului român ! Rusineeeee så le fie, daca o au, fapt ce atrag dupå sine mult dispretz, urā si revolta oamenilor !?

"DA"
14 februarie 2017
Recuperezi zilele astea ?

Ti-a ramas tarie de la Anul Nou si vrei sa nu te prinda 8 Martie cu bautura in casa ? Arunca dreak tableta aia.Si mai inchite televizorul ala ca ajungi la casa de nebuni.

Răspuns la: Continuarea comentariului anterior
Adăugat de : DA, 13 februarie 2017
Oamenii nu se vor mai prezenta la vot, pentru ca : otrava politica de johanis kw, pnl, usr & company, batjocoresc / se sterg la f..d cu voturile...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7873 secunde