Liviu Dragnea:

"Informația conform căreia PSD îl susține pe Geoană la șefia SIE nu e reală"

262
1

Articole de la același autor

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, a spus, ieri, că informația conform căreia PSD îl susține pe Mircea Geoană pentru șefia Serviciului de Informații Externe (SIE) nu este reală. El a adăugat că nu a discutat, la Cotroceni, cu șeful statului despre șefia SIE, pentru că nu era cazul.

"Și mie mi-a zis cineva că știe din surse sigure că PSD îl susține pe Mircea Geoană. Eu nu am discutat cu nimeni despre subiectul ăsta, deci informația nu e reală. Eu credeam că sunt cea mai sigură sursă din PSD. Nu am discutat subiectul ăsta, nici în partid, nici cu altcineva despre Mircea Geoană", a afirmat Liviu Dragnea, la un post de televiziune.

În opinia acestuia, trebuie numit cineva la șefia SIE, serviciu care în prezent funcționează în mod profesionist.

"Cred că nu arde, dar nici nu cred că mai poate fi amânat foarte mult. Și acea instituție așteaptă cred să aibă un șef votat în Parlament. Cred că și serviciile partenere așteaptă lucrul ăsta. Și cred că, într-o perioadă rezonabilă, președintele va da un semn. Sper să nu ajungem în situația în care vine o hârtie în Parlament. Dar nu cred, a și spus președintele că vom avea o discuție. SIE funcționează. Totuși, trebuie umplută schema", a adăugat liderul PSD. 

Comentează știrea

legea salarizarii
5 aprilie 2017
legea salarizarii

Doamna ministru a muncii trebuie sa aiba in vedere atat salariatii din mediu privat cat si cei angajati la stat cand vorbeste de salarizare unitara (acest lucru inseamna in tarire CIVILIZATE) EXEMPLU :Un contabil in GERMANIA atat in mediu privat cat si la stat castiga LA FEL .Forta de munca IN ROMANIA nu se compune doar din medici si avocati angajati la stat cum au fost exemplificati de Dl.Dragnea,etc.Asa ca va rog sa aplicati o lege a salarizarii pt toate categoriile de salariati atat din mediul privat cat si de stat .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5839 secunde