Înființarea unui Centru Medical la Năvodari, pe agenda de lucru a CJC

240
Înființarea unui Centru Medical la Năvodari,  pe agenda  de lucru a CJC - cjc2-1486660574.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Consiliului Județean Constanța, ai Primăriei Năvodari și ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța s-au reunit, ieri, pentru a avea noi discuții privind înființarea unui Centru Medical Multifuncțional în orașul Năvodari.

"Înființarea unui Centru Medical Multifuncțional în orașul Năvodari este, din punctul meu de vedere, un proiect viabil. Am avut o nouă întâlnire de lucru cu colegii mei din Consiliul Județean, cu reprezentanții Primăriei Năvodari, precum și cu conducerea Spitalului Jude-țean Constanța. Am analizat care sunt variantele pe care le avem la dispoziție pentru a demara investițiile. Potrivit legislației, procedurile necesare implementării acestei soluții sunt destul de ample", a spus președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

El a mai adăugat că Centrul Medical Multifuncțional din Năvodari ar urma să funcționeze ca o unitate de tratament ambulatoriu și ar fi specializat pe medicină internă, cardiologie, pediatrie, chirurgie și obstetrică-ginecologie.

Șeful CJC, Horia Țuțuianu, a discutat, în toamna anului trecut, despre înființarea acestei unități medicale și cu Raed Arafat, secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne.

La timpul respectiv, președintele CJC spunea că îmbunătățirea serviciilor medicale în județ reprezintă o prioritate, menționând că Centrul Medical Multifuncțional de la Năvodari ar urma să deservească atât locuitorii din zonă, cât și pe cei din localitățile apropiate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6105 secunde