În Cumpăna, deszăpezirea se face cu voluntari

274

Articole de la același autor

Numărul locuitorilor comunei Cumpăna voluntari în acțiunea de deszăpezire crește de la o zi la alta, după ce primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a făcut apel la ei, printre aceștia aflându-se și părinți ai copiilor care, luni, vor începe cursurile școlare.

"În cursul zilei de ieri, 13 ianuarie, la ora 8.00, voluntarii au continuat acțiunea de deszăpezire în fața unităților școlare și a instituțiilor publice. Rog toți agenții economici să profite de temperatura ridicată de afară și să procedeze la îndepărtarea zăpezii din fața unităților economice. La fel și pe proprietarii imobilelor să degajeze zăpada din fața proprietăților dumnealor. Totodată, mulțumesc tuturor agenților economici, proprietari ai utilajelor de deszăpezire din comuna Cumpăna care au venit alături de societatea de salubrizare a comunei Cumpăna și împreună cu utilajele acesteia, necontenit lucrăm la eliberarea și încărcarea zăpezii din fața instituțiilor publice și de pe artera principală ce face legătura cu Municipiul Constanța", a spus primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

De asemenea, șefa administrației publice locale a mai adăugat că acțiunea de deszăpezire are loc doar cu societăți ale comunei și locuitori din Cumpăna.

"Primăria comunei Cumpăna nu își poate permite financiar încheierea de contracte de deszăpezire pentru care să plătească sume enorme pentru ore de așteptare", a mai spus primarul Mariana Gâju.

În acest context, șefa administrației locale a mulțumit tuturor pentru sprijin și, în mod special, celor 10 subofițeri de la Detașamentului de Pompieri Constanța - Port care au venit în sprijinul autorităților locale din Cumpăna și au ajutat la lucrările de deszăpezire din incinta Campusului Școlar, Centrului After-School și Centrului socio-educativ. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4041 secunde