În atenția primarilor din Constanța! Au fost alocați bani pentru proiecte în județele riverane Dunării

1258
În atenția primarilor din Constanța! Au fost alocați bani pentru proiecte în județele riverane Dunării - pnlbogdanbola-1502206758.jpg

Articole de la același autor

Consilierul județean liberal Bogdan Bola a lansat un apel public în atenția tuturor unităților administrativ teritoriale din județul Constanța și organizațiilor nonguvernamentale cu sediul în județul Constanța.

Printre altele, el a spus că, săptămâna trecută, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a lansat trei apeluri de proiecte în exclusivitate pentru județele riverane Dunării despre care este posibil ca cei interesați să nu fi aflat încă. 

"Asta înseamnă că în perioada următoare vor fi disponibile mai multe sute de milioane de euro pentru proiecte privind promovarea culturii și a turismului, dezvoltarea infrastructurii și pentru crearea de noi facilități de recreere în spațiile urbane. În calitate de consilier județean, am depus la Consiliul Județean Constanța o adresă, solicitând implicarea directă și imediată a aparatului de specialitate al CJC în atragerea, pentru județul nostru, a cât mai multe fonduri pentru proiectele noastre, informarea tuturor primarilor din județ despre aceste oportunități și de a lansa invitația realizării de parteneriate cu toate entitățile interesate de aceste inițiative", a spus Bogdan Bola.

Termenul de începere a depunerii proiectelor este 28 august, iar data de încheiere a programului este 28 decembrie 2017. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7926 secunde