Maria Stavrositu:

"Important este să câștige constănțenii. Partidul meu este Constanța"

1743
35
- Final de campanie elec-torală. Cum a fost?

- Bine. Sunt mulțumită de întâlnirile mele cu oamenii. Campania electorală este și moment de bilanț și moment pentru un nou început. În ambele privințe, simt că am aprecierea oamenilor. Rămâne gustul amar că nu am avut contracandidați la nivelul alegătorilor din colegiul meu. Alegătorii au venit la întâlnirile cu mine, mi-au pus întrebări, mi-au spus ce părere au despre proiectele mele. I-am văzut interesați, inteligenți, vii. Au aplaudat ce am făcut pentru ei și m-au criticat pentru ceea ce am făcut mai puțin bine. Contracandidații mei, însă, nu au răspuns invitației mele de a participa la două dezbateri publice între noi pentru a discuta problemele Constanței și ale țării. Încă o dată am înțeles că locuitorii colegiului senatorial 4 din Constanța sunt superiori contracandidaților mei, atât în privința spiritului civic, cât și a curajului și onestității. Constănțenii adevărați nu se ascund în spatele partidelor. De-aia au ajuns oamenii pe străzi să spună "USL și ARD aceeași mizerie". Eu știu că nu e așa. Știu că și în PDL și în USL sunt militanți de bună calitate. Din păcate, cel puțin în colegiul meu, nu au candidat cei mai buni oameni din USL și ARD. Faptul că au stat pitiți toată campania, bazându-se pe trendul partidelor și nu au venit să dezbatem în fața oamenilor soluțiile pentru proble-mele lor, arată ceva neplăcut despre ei, ca oameni politici.

- Veți câștiga?

- Nu fac pronosticuri și am deja suficientă maturitate să aștept cu răbdare rezultatul votului. Am văzut, zilele astea, sondaje care confirmă că mi-am atins obiectivul electoral, dar sondajele tre-buie luate mereu cu rezerve. Important este ca, la aceste alegeri, să câștige constănțenii. Și spun asta cât se poate de sincer, pentru că, nu uitați, partidul meu este Constanța.

- Ce guvern vom avea?

- Exact acel guvern de care au nevoie românii. Dar ca să se întâmple asta, e nevoie ca românii să vină în număr mare la alegeri, să voteze cu oamenii în care au încredere și nu neapărat cu partidele care, din păcate,

i-au dezamăgit mult în acești ultimi ani. Pe buletinul de vot sunt numele unor candidați și siglele partidelor sunt undeva în colț. Fiecare nume de acolo are un trecut. Ca să ai viitor în politică, trebuie să te recomande un trecut validat de alegători. Constănțenii se vor gândi bine la asta când vor vota, pentru că știu bine cine sunt și ce au făcut candidații. Până la urmă, se va face dreptate.

- Dacă o să deveniți senator, ce o să faceți în primele trei luni de mandat?

- Agenda viitoarei legislaturi va începe cu votarea bugetului de stat pe anul 2013. Voi face exact așa cum am spus: mă voi lupta pentru un buget care să asigure implementarea legii educației, care să aloce 6% din PIB pentru sănă-tate, care să asigure indexarea sustenabilă a pensiilor și resurse pentru creșterea salariilor, cel puțin în domeniile educației și sănătății. De asemenea, voi depune proiectul de lege privind centrele de solidaritate comunitară, unde ar urma să se mobilizeze resursele unei comunități mici, conturate în jurul parohiilor și școlilor din cartiere, pentru identificarea și rezolvarea problemelor specifice acelei mici comunități. Totodată, voi începe lucrul la noua Lege a Sănătății pentru a institui reforma acestui sistem în interesul pacienților. În același timp, la Constanța, voi începe lucrul pentru constituirea comisiei de anchetă cu privire la prețul agentului termic, exact așa cum am spus în campanie. Și prețul va scădea mai repede decât credeți. Voi continua, de asemenea, să mă întâlnesc cu cetățenii Constanței. De fapt, voi face tot ce am spus că fac. Și nu doar în primele trei luni, ci pe tot parcursul legislaturii.

Comentează știrea

35 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
adam
7 decembrie 2012
O muista

Aceasta creatura spune numai prostii si minte cu nerusinare. Ii este rusine sa recunosca ca partidul ei este PPDD ,este exct partidul care o reprezinta.Oricum ea vrea inca un mandat pt a avea o scuza sa stea la Buc si sa si-o traga linistita cu Cezar ,Boc si altii. Pacat ca nu o sa mai castigi ,v-a trebui sa te culci numai cu barbatu...

Masterchef
7 decembrie 2012
La cratita hoato

Partidul tau este cratita. Mai stai si pe acasa nebuno. Iti ajunge cat ai mintit oamenii. Poti sa stai si in cap ca tot nu iesi. Esti Machedoanca proasta.

nae
7 decembrie 2012
nu preapricep

deci tanti.. hai fa-ne sa pricepem... acum 4 ani imi bateai la usa cu un pix si un desfacator de bere portocaliu... acum spui ca partidul tau este constanta... sa inteleg ca pe liste o sa apari de la Partidul Constanta? nu de la PPDD? :-) jalnica...

Alin
7 decembrie 2012
Tot nu ne-ai spus

daca ti-ai finantat campaniadin spaga luata de puscariasul Mironescu de la puscariasul Pilca, ambii inculpati in dosarul Portul, sau ti-au mai ajuns sutele de mii de euro pe care ti i-au dat ca sa-inpui in functii Mitrea, Learciu, Ciobanu, Sponte etc.

mirela
7 decembrie 2012
nu stricati votul

Intelegeti ca Stavrositu face de rusine pana si PPDD d-aia zice ca partidul ei este Constanta. Nu va stricati votul pe ea, PPDD tr sa ajunga in Parlament dar daca ea nu face parte din el......

Miruna
7 decembrie 2012
nu dau 2 bani pe individa asta si nu o voi vota exact cum nu voi vota niciun partid-imi voi anula votul insa vreau sa sesisez ceva f.grav

B.O.R. parca interzisese preotilor si tuturor inaltilor prelati sa se implice in campania electorala..acest teodosie de ce face fatzis campanie direct sau indirect pt mazare?si o face de ani de zile nu de ieri alaltiaieri;de ani !!! si o face de ani de zile nu de ieri alaltiaieri;de ani de zile arhiepiscopia tomisului se gudura pe langa mazare si nu spune nimic rau de acesta,dimpotriva il sprijina in fiecare campanie!!!!!..nu le e rusine?si sa sprijine un personaj asa necrestin in comportament!?!?

roberta
7 decembrie 2012
O sa faci pe dracu

O sa faci ce ai facut patru ani: te-ai plimbat la Bruxelles, la Paris si la Strasbourg pe banii nostri! Ba ai luat- o si pe maica-ta si pe tac-tu cu tine in delegatii! Nu ai pic de rusine sa mai vii in fata noastra, cand se stie ca ai fost campioana la plimbari pe bani publici!

angel
7 decembrie 2012
O tradatoare

Stavrositoooo fato fa-ti un control la cap ca esti dusa rau ! Auzi cat sunt de prosti il trimite pe frati-su sa faca un filmulet despre Chiru si el dobitoc cum e se filmeaza de buna voie si mai posteza si pe you tube ,iar alti prosti fak plangeri penale... Domne iarta-i ca atata ii duce capul.Stai acasa mai femeie ca esti tare idioata !!!

Eu
7 decembrie 2012
Maria va castiga!!!

Maria Stavrositu in Senatul Romaniei !!!

cioclu_rosu1
7 decembrie 2012
La colegiu nr.4 Senat votez Maria Stavrositu

O femeie tînără și ambițioasă , o intelectuală de frunte a urbei , o politiciană bătăiaosă iată pe cine trebuie să trimită în Senatul României constănțeanul ca parlamentar !

35 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7919 secunde