Liviu Dragnea:

"Guvernul Grindeanu nu își va da demisia, chiar dacă oamenii au ieșit în stradă"

276
1

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că pentru România cele mai importante sunt stabilitatea și liniștea și că nimeni din țara noastră nu câștigă din escaladarea protestelor din stradă.

"Celor care sunt în Piața Victoriei și celor care sunt la Cotroceni și președintelui Iohannis și colegilor mei le spun că cele mai importante în România sunt stabilitatea și liniștea. Nimeni nu câștigă din escaladarea acestor proteste, nimeni din România", a spus Liviu Dragnea la un post de televiziune, întrebat ce le transmite românilor care au ieșit în stradă.

Liderul PSD a menționat că din expe-riența ultimelor zile a învățat că, atunci când iei o decizie, comunicarea este cea mai importantă.

"Am luat aminte că, înainte de orice decizie, comunicarea este mai impor-tantă decât decizia în sine. Sunt principiile democrației participative, care, din păcate, acum nu au fost respectate și pot genera astfel de revolte, pentru că dacă tu nu comunici și înainte foarte bine, și după și este o lipsă de comunicare, oamenii primesc informațiile de la adversari", a explicat Dragnea.

El a mai precizat că Guvernul Grindeanu nu își va da demisia chiar dacă oamenii au ieșit în stradă, pentru că "sunt alți români care au votat Guvernul și vor să se aplice programul de guvernare".

În plus, Dragnea a menționat că nu vrea să se ajungă nici la suspendarea președintelui Klaus Iohannis, pentru un principiu pe care îl respectă, și anume faptul că, în 2014, românii, în majoritatea lor, au votat pentru ca acesta să devină președinte. 

Comentează știrea

MIHAI
7 februarie 2017
DRAGNEA SI DEMOCRATIA PARTICIPATIVA

Democratia antica asociata mult timp cu democratia directa , a reinviat in vai de zilele noastre sub numele de democratie participativa . Fara sa intram in detalii , ea trebuie circumscrisa in raport cu notiunile de democratie directa , democratie prin referendum , democratie electorala si democratie reprezentativa . Democratia reprezentativa poate fi definita ca o democratie indirecta in care poporul guverneaza prin reprezentantii alesi . Față de cele aratate mai sus , unde ar trebui sa plasam democratia participativa ? Raspunsul este dat de Giovani Sartori , un mare teoretician al democratiei : Niciunde in particular si , in masuri diferite , pretutindeni . Dl Dragnea devenit subit si peste noapte teoretician al democratiei dambovitene ,care le stie pe toate fara sa citeasca , crede si este convins ca democratia participativa inseamna participarea democratica la jefuirea natiunii , la guvernarea arbitrara si abuziva , la ignorarea vointei cetatenilor si a rezultatelor alegerilor , alegeri in care cetatenii au votat cu PSD pentru Programul propus nu pentru actiuni subversive . Dl Dragnea putea sa se consulte inainte de a folosi astfel de termeni ai teoriei democratiei occidentale cu dl Tarticeanu fost mare liberal si devenit subit concubina pesedeului , sai si mai rau , cel care-si ofera serviciile asemanator cu fetele de pe centura . Acest monstru pesedist Dragnea , in disperarea sa , este gtata sa faca orice ca sa-si salveze blana de oaie cu care s-a infasurat inainte de alegeri Acum, foloseste argumentul ca strada vrea sa anuleze rezultatele alegerilor . Nu , strada demonstreaza ca alegatorii , cetatenii nu vor sa mai fie la cheremul hotilor , nu mai vor sa fie furati , vor democratie , vor partide si politicieni fara problem penale . Cum se va realiza aceste dorinte ? Este greu de spus . Putem emite o ipoteza . De ex. atunci cand alegatorii si cei care vor guverna vor proven dintre cei care se nasc acum . Si cum nasterile sunt in scadere , e greu de crezut . Este posibil ca pana la urma , sa avem parte in veci de democratia hotilor , a demagogilor , sa incompetentilor . Sa fim optimisti .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3746 secunde