Grindeanu: "Nu-l văd pe Ponta plecând din PSD"

113
1
Grindeanu:

Articole de la același autor

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat că nu-l vede pe Victor Ponta plecând din PSD și făcând o altă construcție politică, precizând că ar fi dezamăgit dacă s-ar întâmpla acest lucru.


Întrebat, la Antena 3, dacă crede că Victor Ponta vrea să se desprindă de PSD și să facă o grupare nouă împreună cu Daniel Constantin, premierul Grindeanu a răspuns: "Am avut o discuție cu Daniel Constantin aseară, când m-am întors de la Timișoara. 


Domnul viceprim-ministru m-a sunat undeva în jur de 21.00 să-mi spună că indiferent de finalitatea lucrurilor, chiar dacă s-ar merge pe un scenariu prost în ceea ce înseamnă ALDE, el susține guvernul Grindeanu. Mi-e greu să spun și nu-l văd trecând la Victor Ponta, nu-l văd pe Victor Ponta plecând din PSD și făcând alte construcții. Refuz să mă gândesc că are alte scenarii care nu sunt legate de PSD, Victor Ponta".




Comentează știrea

MIHAI
6 aprilie 2017
VORBE MARI

Marele Ponta , la propriu si la figurat sta tolanit la umbra PSD si smulge petalele unei margarete zicand la fiecare petala rupta : plec, nu plec , plec , nu plec , oprindu-se la ultima petala , din motive de suspans , si ia alta margareta - desigur nu pe cea regala care e demult ofilita si reria operatia . In lumea politicianista nu exista plecari . A pleca inseamna a muri putin , cum zice Toparceanu . Toate partidele fac parte din marea familie creata de Iliescu . S-a realizat un sistem de partide care seaman cu " Sfera Armoniei " creatie artistica chinezerasca , in care fiecare sfera are o alta in interiorul ei , identica cu cea de deasupra . Fiecare se poate misca cum vrea dar care nu poate iesi afara din cauza celei in care se afla . In " sfera PSD " se afla toate celelalte partide si aparentele de independent ale acestora nu ne pot insela . Avem un Partid Unic , reprezentat de sfera exterioara pesedista in care se misca fara energie si scop celelalte formatiuni , in cazul nostru nefiind vorba de armonie ci de solidaritate in politica de mentinere a puterii si de rezolvare a intereselor personale si de grup . Un lucru este cert : aceasta lege este nedemocratica si anticapitalista . Un ministru cu merite politice dar fara valoare profesionala si fara rezultate , va fi mai bine platit decat un director din minister care este valoros prin calificarea si rezultatele muncii lui situatie care va fi valabila in toate sectoarele de activitate si la toate esaloanele .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1526 secunde