Grindeanu: Legea Educației trebuie să răspundă așteptărilor actuale ale societății

178
Grindeanu: Legea Educației trebuie să răspundă așteptărilor actuale ale societății - soringrindeanu03resize465x390-1490702573.jpg

Articole de la același autor

Legea Educației trebuie să răspundă așteptărilor actuale ale societății, a afirmat, astăzi, premierul Sorin Grindeanu, precizând că o eventuală modificare a acesteia va fi rezultatul unei dezbateri largi.


"Am avut discuții și o să am cu domnul ministru al Educației ca această lege a Educației, dacă se impune a fi schimbată, să fie o lege care e rezultatul unei dezbateri largi și care să răspundă nevoilor societății", a declarat premierul Grindeanu, la Europa FM.
Prim-ministrul a făcut referire și la necesitatea continuării colaborării cu Administrația Prezidențială în acest domeniu.


"Nu vreau să iau meritele nimănui, chiar au avut dialog cei de la Ministerul Educației cu comisia prezidențială. Eu cred că, dacă se lucrează împreună, și nu doar acea comisie și Ministerul Educației, ci toți cei interesați, putem să venim cu un proiect al legii Educației care să răspundă așteptărilor actuale ale societății. S-a schimbat de prea multe ori această lege, de peste o sută de ori în cei 27 de ani și cred că rezultatul nu e cel mai bun", a arătat Grindeanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2959 secunde