Grațiela Gavrilescu, propunerea ALDE pentru Ministerul Mediului

148
Grațiela Gavrilescu, propunerea ALDE pentru Ministerul Mediului - gratielagavrilescu-1490599030.jpg
Grațiela Gavrilescu este propunerea ALDE pentru a-l înlocui pe Daniel Constantin la Ministerul Mediului și în funcția de vicepremier. Informația a fost confirmată de Călin Popescu Tăriceanu, după ce i-a fost retras sprijnul politic co-președintelui formațiunii, Daniel Constantin. 


Deoarece Grațiela Gavrilescu este, în prezent, ministrul pentru Relația cu Parlamentul, ALDE a propus să fie înlocuită de senatorul Viorel Ilie. 


"Mâine o să avem o reuniune politică la nivel de coaliție în care să le comunic oficial. Le voi comunica colegilor noștri și primului-ministru propunerile pe care le vom face pentru funcția de ministru al Mediului și vicepremier în persoana actualului ministru al Relației cu Parlamentul, Grațiela Gavrilescu. Pentru funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul, BPC l-a votat pe liderul grupului senatorilor, Viorel Ilie", a spus Călin Popescu Tăriceanu. 


De asemenea, președintele Senatului a mai spus deciziile vor fi luate în comun în alianță între PSD și ALDE. 


Liderii ALDE au decis să îi retragă sprijinul politic lui Daniel Constantin, co-președintele formațiunii. Acesta a rămas fără funcția de vicepremier și ministru al Mediului.


Conflictul din interiorul ALDE a luat amploare în urmă cu o săptămână. Daniel Constantin l-a acuzat pe Călin Popescu Tăriceanu că a convocat congresul formațiunii într-o ședință în care și-a chemat doar apropiații.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2811 secunde