Ghinion pentru George Muhscină, noul președinte al PNL Constanța. Tabăra lui Chițac contestă alegerile în instanță

903
2
Ghinion pentru George Muhscină, noul președinte al PNL Constanța. Tabăra lui Chițac contestă alegerile în instanță - georgemuhscina-1491138836.jpg

Articole de la același autor

Biroul Politic al Organizației Municipale PNL Constanța condus de senatorul Vergil Chițac a transmis că nu recunoaște alegerile organizate, vineri, la Casa de Cultură din Constanța, alegeri prin care liberalii și-au ales un nou Birou Politic la filiala Constanța.

"Nu recunoaștem întâlnirea de la Casa de Cultură, unde au fost amestecați membrii onești cu oameni aduși pe ultima sută de metri, din afara partidului, într-o încercare disperată și nereușită de a asigura cvorumul ședinței. În aceeași cheie nestatutară, președintele Gheorghe Dragomir a procedat la convocarea CCL-ului în ședință extraordinară, printr-o manipulare și interpretare cu rea credință a dispozițiilor partidului. Astfel, pe lângă faptul că a convocat ilegitim ședința extraordinară a CCL, președintele Gheorghe Dragomir a ars paginile din regulamentul PNL unde se precizează că astfel de ședințe se convoacă cu cinci zile înainte și este imperios necesar să fie reconvocați toți membrii din convocator. În concluzie, ședința extraordinară ar fi trebuit ținută după minim cinci zile, nu cum s-a procedat în fapt", au transmis cei din Biroul Politic Municipal PNL Constanța.

Mai mult, "tabăra lui Chițac", pentru că, la Constanța, așa funcționează PNL, împărțit în două tabere, cei ai lui Dragomir și cei ai lui Chițac, a transmis că a solicitat conducerii centrale a PNL să intervină de îndată pentru a demite conducerea filialei PNL Constanța și pentru a numi o conducere interimară, "cu mandatul de a asigura un cadru transparent și statutar pentru finalizarea alegerilor interne".

Pe de altă parte, tot "tabăra lui Chițac" a mai anunțat că alegerile de vineri vor fi contestate în instanță.

v v v

Reamintim că, vineri, la Casa de Cultură din Constanța, a avut loc o întrunire pentru alegerea noului Birou Politic al Organizației Municipale Constanța. La întrunire erau așteptați 703 membri, însă, în final, nu au mai ajuns nici măcar jumătate dintre aceștia. Mai mult, cu toate că pentru funcția de președinte, pe buletinul de vot, erau înscrise trei persoane, George Muhscină, Sorina Tușa și Stere Hira, doar Muhscină a fost prezent în sală, ceilalți doi refuzând să participe pe motiv că alegerile sunt nestatutare. 

În debutul ședinței, președintele Organizației Județene a PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a anunțat că, dacă nu sunt prezente 353 de persoane din totalul de 703 membri, se va organiza o ședință extraordinară, după o pauză de 15 minute de la suspendarea ședinței ordinare.

"Deși nu este cvorum, putem continua lucrările în ședință extraordinară. Așa scrie în statutul partidului, așa facem și noi", a spus Gheorghe Dragomir.

Ulterior, a început procesul de votare cu cei 318 liberali prezenți, iar la final, Comitetul de Coordonare Local al Organizație Municipale Constanța a PNL l-a ales în funcția de președinte al organizației pe consilierul județean George Muhscină. Totodată, a fost ales un nou Birou Politic Local al Organizației Municipale PNL Con-stanța, format din doi prim-vicepreședinți, opt vicepreședinți, 15 membri și un trezorier.

Comentează știrea

Tzihcac
3 aprilie 2017
Unde nu i cap....

Acest Tzihcac a ajuns amiral fara sa vada nava,adica nu a fost ambarcat...nici macar pe o barca !. La pensia avuta,putea dreaq sa stea bine mersi acasa sau sa vada frumusetile patriei...

jean
3 aprilie 2017
Care tabara?

ha-ha ! chitac nu a adus nici un om in partid, decat aghiotantul de teo hira care ii cara geanta ! si au inceput sa chiuie pe langa el niste amante parasite de gigi chiru. cam astia sunt cei razvratiti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3489 secunde