Gheorghe Dinu a lansat Partidul Alianța Lege și Ordine la Constanța

516
2
Gheorghe Dinu a lansat Partidul Alianța Lege și Ordine la Constanța - aloaliantalegesiordine-1363617659.jpg
Fostul candidat la Primăria Constanța la alegerile din vara anului trecut din partea PP-DD, avocatul Gheorghe Dinu, a creat o nouă mișcare politică intitulată Partidul Alianța Lege și Ordine (ALO). Formațiunea politică este alcătuită, alături de un grup de intelectuali din armată, poliție și informații, din oameni de afaceri și mici întreprinzători.

La Constanța, organizația va fi condusă de președintele Victor Cruceru, cel care a fost președinte și la Orga-nizația Municipală a PP-DD Constanța, dar a părăsit partidul anul trecut.

"Partidul Alianța Lege și Ordine a apărut ca o reacție necesară la încălcarea repetată a Constituției și legilor țării de către partidele par-lamentare (PSD, PNL, PDL, PC, UDMR), par-tide și grupuri de interese care au adus țara în situația de a nu mai putea să asigure un nivel de viață decent și civilizat. Această construcție se bazează pe voluntariat, pe dorința românilor responsabili și patrioți de a reda România românilor corecți din țara noastră. Construcția Partidului Alianța Lege și Ordine depinde doar de noi, de fiecare român care vrea să trăiască demn și civilizat în România", a spus Gheorghe Dinu. 

Comentează știrea

un cetățean
19 martie 2013
Ia te uită, ia...

Ce fețe au, ce importanți sunt și prețioși . Ăștia nu se voteză nici ei intre ei. Ce bleagă e democrația la noi.

Carmen
19 martie 2013
Doamne fereste!

Inteleg ca structurile care asigura apararea,ordinea publica,siguranta statului,sa militeze hotarat pentru detasarea complete de politica si nu sa alcatuiasca ele insele un soi de garda de fier ! Ce-o fi in capatanile infierbantate ale fondatorilor? Dar ce calitate ar trebui sa aiba membrii acestui soi de monstru nascut din fundul intunecat si malefic al unor minti care se mai si lauda ca sunt intelectuali?!...E sufficient ca indivizi din ,,structuri'' au actionat cu cruzime dementa,la indemnul unor politicieni cu zgura-n cap,impotriva celor ce manifestau pentru demnitate si libertate! Acum,vor ca insasi partidul sa fie compus din manuitori de bate,pistoale si catuse? Sa va voteze aia din Corea de Nord ! Pana acum ,ori au stat ca molustele,ori au imbrancit populatia saracita de nemernici si vor partid....Bravo,natie!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2005 secunde