Funcționarul de lux de la MAI, eliberat din funcție. Câștiga 21.000 lei lunar

291
1
Funcționarul de lux de la MAI, eliberat din funcție. Câștiga 21.000 lei lunar - functionaruldelux-1503228301.jpg

Articole recomandate

Cornel - Gabriel Ciocoiu a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, potrivit unei decizii a premierului publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

Conform unor informații apărute în presă, chestorul Cornel - Gabriel Ciocoiu s-a pensionat la 45 ani cu o pensie de 13.000 lei pe lună și ar fi fost reangajat pe postul de secretar de stat cu 8.000 lei pe lună.

Pe 8 august, ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că "situația secretarului de stat (Ciocoiu - n.r.) ar trebui tratată separat pentru că intră în categoria demnitarilor și este numit".

"Fac precizarea și evoc contextul în care a fost în poziția de secretar de stat și a revenit în această funcție. Eu l-am propus în această funcție pe un singur considerent - este un bun profesionist", declara Carmen Dan, la România TV.

Comentează știrea

SEVER
21 august 2017
??????????

ce inseamna bun profesionist pt matale? ca tine? atunci sunteti doi incapabili stupizi si jenanti.cateodata imi pare rau ca nu m-am nascut prost ca tine. asi fi avut mai mult noroc......dar apoi ma razgandesc......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4961 secunde