Fostul senator Marian Vasiliev, vicepreședinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului

472
Fostul senator Marian Vasiliev, vicepreședinte  la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului - marianvasiliev1-1484667800.jpg

Articole de la același autor

Fostul senator constănțean Marian Vasiliev a fost numit, prin decizie a premierului Sorin Grindeanu, vicepreședinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Decizia a fost publicată în Monitorul oficial al României din data de 16 ianuarie.

Marian Vasiliev a câștigat mandatul de parlamentar în 2012 din partea PPDD, iar ulterior a trecut la UNPR. El este unul dintre contestatarii fuziunii UNPR cu PMP. De altfel, el a atacat în instanță fuziunea dintre PMP și UNPR și a solicitat anularea acesteia, procesul fiind pe rol.

Pe de altă parte, mai mulți membri de partid nemulțumiți cu decizia fostului președinte Valeriu Steriu de a fuziona cu PMP au convocat, anul trecut, Conferința Extraordinară a UNPR, ceea ce echivalează cu un Congres al partidului. La acțiune au răspuns "prezent" 428 de progresiști, în condițiile în care cvorumul era de 420.

În cadrul întâlnirii, s-a votat în unanimitate anularea fuziunii cu partidul lui Traian Băsescu, apoi s-a luat act de plecarea din partid a fostului președinte Valeriu Steriu, după ce acesta a semnat adeziunea la PMP pentru a putea candida. În locul lui a fost ales ca președinte de partid Marian Vasiliev. În acest context, senatorul constănțean nu a mai candidat pe lista niciunui partid și nici ca independent la alegerile parlamentare de anul trecut, fiind mai mult preocupat cu "recuperarea" UNPR. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4935 secunde