Fonduri speciale pentru renovarea școlilor din Mangalia

118
1
Fonduri speciale pentru renovarea școlilor din Mangalia - fondurispeciale-1442303178.jpg

Articole de la același autor

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a fost prezent, la festivitățile de deschidere a anului școlar 2015-2016, organizate la instituțiile de învățământ din localitate. Cu această ocazie, edilul a reamintit proiectele municipalității, cu impact pozitiv asupra școlilor și liceelor din oraș. 


"În primul rând, vă urez tuturor mult succes în noul an școlar și vă asigur de tot sprijinul administrației locale în buna desfășurare a actului didactic", a afirmat primarul în fața elevilor, părinților și profesorilor. 


El a subliniat că, în această toamnă vor începe lucrările la o sală de sport, care va fi construită la Școala nr 2, urmând ca în primăvara anului viitor să fie realizat un edificiu similar la Școala nr. 3 din Mangalia. 
"Vă informez, de asemenea, că Mangalia a primit de la Ministerul Dezvoltării două microbuze școlare, care vor fi folosite exclusiv pentru transportul elevilor", a mai spus Cristian Radu. 


Cu aceeași ocazie, primarul a declarat că la nivelul Primăriei se lucrează în prezent la documentația pentru atragerea unor fonduri europene destinate reabilitării tuturor unităților de învățământ din localitate. 


"În bugetul UE 2014-2020 sunt fonduri speciale pentru renovarea școlilor. Am demonstrat până acum că știm să atragem bani europeni în Mangalia și vă asigur că anul viitor vom demara un amplu program de modernizarea a clădirilor unităților de învățământ", a mai spus primarul, la deschiderea anului școlar. 


Cristian Radu i-a încurajat pe elevi să învețe bine și să obțină medii mari pentru a beneficia de taberele gratuite oferite de municipalitate copiilor cu rezultate deosebite la învățătură.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Invitație la Zilele Orașului Mangalia
Pagina a fost generata in 0.3786 secunde