Firea: regret faptul că Ludovic Orban a fost nevoit să se retragă din cursa electorală

133
1
Firea: regret faptul că Ludovic Orban a fost nevoit să se retragă din cursa electorală - orban-1460392680.jpg

Articole recomandate

Retragerea candidatului liberalilor, Ludovic Orban, din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei este probabil cea mai înțeleaptă decizie, a afirmat, luni, Gabriela Firea, candidatul PSD pentru același portofoliu.

"Regret faptul că dl Ludovic Orban a fost nevoit să se retragă din cursa electorală, dar, date fiind acuzațiile care îi sunt aduse, este, probabil, cea mai înțeleaptă decizie. Am convingerea că un partid de anvergura PNL va putea să găsească, în scurtul timp rămas până la termenul limită de depunere a dosarelor, un candidat la fel de valoros și performant ca dl Orban. Sper în continuare, cu tărie, că această campanie electorală va fi nu despre oameni și partide, ci despre proiecte și soluții care să facă viața bucureștenilor mai bună", a subliniat Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presă transmis Agerpres.

Liberalul Ludovic Orban este urmărit penal de procurorii DNA, sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței în scopul obținerii unor foloase necuvenite. Potrivit unui comunicat al DNA, în martie, Orban i-a cerut unui om de afaceri 50.000 euro în numerar, cu precizarea că "va trebui să remită banii unor persoane pe care le-a menționat, cu funcții de decizie în cadrul a două posturi de televiziune", pentru a-i fi promovată imaginea în campania electorală.

După ce a fost la DNA, unde i s-au adus la cunoștință acuzațiile, Orban a anunțat că se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, din conducerea PNL și din funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților. 

Comentează știrea

dan motica
11 aprilie 2016
Operator calculator de acasa

Vrei să lucrezi ca operator calculator în timpul liber? Pas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, MUNCA TA PE CALCULATOR, de acasa, in timpul liber, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! E real si extrem de serios totul! Cere-ne mai multe detalii si informatii la adresa de email: [email protected] sau [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5404 secunde