Femeile din PSD se reunesc la Școala Politică de Vară din stațiunea Mamaia

305
Femeile din PSD se reunesc la Școala Politică de Vară din stațiunea Mamaia - psdscoaladevarafemeivioricadanci-1503420250.jpg

Articole de la același autor

Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) se reunește la Școala Politică de Vară care se va desfășura în stațiunea Mamaia. Mai exact, acțiunea va avea loc în perioada 25 - 27 august, la Pavilionul Expozițional Constanța, situat pe Bulevardul Mamaia 331A.

În cadrul Școlii de Vară a OFSD vor avea loc dezbateri tematice dedicate situației femeilor din România, dar și promovării tradițiilor și culturii românești. Principalele dezbateri care vor fi organizate în cadrul Școlii Politice de Vară a OFSD vizează teme precum "Unitate în diversitate" - promovarea tradițiilor obiceiurilor, produselor și a portului popular românesc, "Femei în politică și femei în presă" și "Solidaritatea între femei".

"Școala Politică de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate reprezintă deja o acțiune de tradiție, oferind o platformă reală pentru dezbaterea soluțiilor specifice dedicate rezolvării problemelor cu care se confruntă femeile din România, dar și pentru inițierea unui dialog cu acele segmente ale societății civile care luptă pentru protejarea drepturilor femeilor din țara noastră", a declarat europarlamentarul Viorica Dăncilă, președintele Organizației Femeilor Social Democrate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1322 secunde