Faleza Mangalia - Saturn ar putea fi reabilitată cu fonduri europene

212

Articole de la același autor

Consilierii locali din Mangalia au aprobat, într-o ședință extraordinară, un proiect de hotărâre privind atragerea fondurilor europene pentru reabilitarea și modernizarea falezei Mangalia-Saturn. 

Proiectul denumit "Lucrări de amenajare și modernizare, zone de interes turistic - Sudul Litoralului" are o valoare totală de 6,6 milioane de euro și ar putea fi finanțat în proporție de 98% din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 - Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului.

În aceeași ședință, consilierii locali au mai aprobat depunerea a încă trei proiecte cu finanțare europeană, care s-ar putea derula prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Unul dintre acestea se referă la reconversia profesională, alt proiect vizează promovarea femeilor pe piața muncii, iar cel de-al treilea are în vedere "Dreptul la muncă și educație a grupurilor vulnerabile din societatea româ-nească".

De asemenea, în ședința CL s-a votat pentru reducerea de la patru milioane de lei la 1,6 milioane de lei a valorii împrumutului care urmează să fie contractat de municipalitate pentru finanțarea parțială a lucrărilor la Clubul Nautic Callatis. Totodată, aleșii locali au aprobat o rectificare bugetară pe anul în curs, în sensul alocării sumei de 788.000 lei, primită special de la bugetul de stat, pentru plata serviciilor salvamar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5757 secunde