Facilități la serviciile medicale pentru membrii UDTTMR

2745
4
Facilități la serviciile medicale pentru membrii UDTTMR - facilitatimedicalemembriiudttmr-1414076339.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România a semnat, de curând, un protocol de colaborare cu Grupul de Spitale Acibadem din Turcia.

La semnarea protocolului, președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, și-a manifestat bucuria de a putea derula pe viitor o colaborare cu Acibadem, cunoscut fiind faptul că este vorba despre una dintre cele mai mari firme din domeniul medical din Turcia, recunoscută și la nivel internațional în mediile de profil.

Reprezentantul Acibadem în România, Lakme Eren, și-a manifestat bucuria de a fi semnat un astfel de protocol și de a putea ajuta pe viitor comunitatea tătară din România. Ea a mai declarat că protocolul presupune acordarea de facilități membrilor UDTTMR care vor apela la servicii medicale în spitalele care aparțin de Grupul Acibadem.

Un prim pas a fost deja făcut. Grupul de Spitale Acibadem a avansat și o primă ofertă pentru controale medicale de rutină, înscrierile și programările urmând a avea loc la sediul UDTTMR. De asemenea, în baza acestui protocol se vor iniția și proiecte pentru tinerii de etnie tătară care se pregătesc în domeniul medical (medici, asistente medicale).

În curând, Acibadem va deschide și la Constanța o reprezentanță. 

Comentează știrea

Menden
24 octombrie 2014
Un control curtea de conturi?

Toate facilitatile de la uniune sunt numai pentru eserghep familia lui si poate mai pica ceva pentru cine ridica mana cand zice el.

Ali
24 octombrie 2014
Cind iti vei da demisia.

Dl. Eseghep oare cind iti vei da demisia ,in statut scrie ca cei care au condamnari penale trebuie sa-si dea demisia din functie,dta cum esti un penali,oare nu te gindesti la asa ceva.

Ce rusine ne este!
24 octombrie 2014
Care onoare, care statut?

Uniunea tatara a ajuns tarlaua unor penali care nu respecta nici un statut care nu au reguli care demit si pun in functii dupa bunul plac. totul numai pentru a pune mana pe banii statului roman. Oare nu se sesizeaza nimeni? Ce rusine ne este noua tatarilor de ce am ajuns!

10x30m Marquee Tent, 300 People Wedding Tents for Sale
11 martie 2015
10x30m Marquee Tent, 300 People Wedding Tents for Sale

What I do is tie a rope on the top of the first rib, insert a spacer between the first two ribs, then the rope to the second rib to hold those two ribs together. 10x30m Marquee Tent, 300 People Wedding Tents for Sale http://www.partytentforsale.com/10x30m-marquee-tent-300-people-wedding-tents-sale.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6211 secunde