Elena Udrea pierde mandatul de deputat. "Mă bucur pentru Traian Băsescu"

486
3
Elena Udrea pierde mandatul de deputat.

Articole de la același autor

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, candidat independent la alegerile parlamentare, nu a reușit să întrunească pragul minim de voturi pentru a obține un nou mandat de deputat. În schimb, Udrea a spus că se bucură pentru rezultatul întrunit de PMP și pentru Traian Băsescu, fostul președinte care va ocupa funcția de senator. 


"Eu am înțeles mesajul electoratului. Probabil că problemele pe care le-am avut și le am i-au determinat pe mulți dintre susținătorii mei de la alegerile trecute ca de data aceasta să nu îmi dea votul. Mă bucur că a intrat PMP, mă bucur pentru Traian Băsescu. Personal, o vreme o să mă retrag din atenția dumneavoastră. Îmi găsesc alte proiecte, nu că în ultimii doi ani aș fi făcut cine știe ce politică, dar o să îmi găsesc un proiect privat în care să fac cu totul altceva. Mai bine să intre în Parlament PMP decât un candidat independent, Elena Udrea", a precizat fostul ministru al Turismului. 


În ceea ce privește planurile de viitor, în condițiile în care nu a intrat în Parlament, Udrea a precizat că probabil se va ocupa de avocatură sau de mediul de afaceri. 


Întrebată pe cine vede viitor premier, Elena Udrea a precizat că "cel mai probabil, Liviu Dragnea va fi noul premier al României".


Comentează știrea

DODO
13 decembrie 2016
halal justitie !

pai asta nu trebuia sa stea la zbirna ? cine o lasa sa bintuie prin politica ? inca un exemplu de justitie romaneasca

cucu
13 decembrie 2016
un nou proiect-lucrari stiintifice la bulau!

noul ei proiect va fi redactarea de lucrari stiintifice la parnaie, care sa-i mai reduca din pedeapsa la Mititica !

traian
13 decembrie 2016
Lăsați băi pasarica in pace!

Ce aveți cu blonda?? O să fie greu în politică fără ea, mai vedeam si noi o țâță, un cut, niste craci. Chiar dacă e un pic cam ofilita pentru ca a stat in umbra lui baSECU trebuie sa recunoașteți ca blonda de la cotroceni e bună cu draci, "Bună pentru România", "Bună pentru 10 bărbați"!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5507 secunde