Edilul din Mangalia, Cristian Radu, întâlnire cu persoanele cu dizabilități

147
Edilul din Mangalia, Cristian Radu,  întâlnire cu persoanele cu dizabilități - ediluldinmangaliamangalian-1429446759.jpg
Reprezentanții Primăriei Mangalia caută soluții pentru a ajuta persoanele cu dizabilități care își doresc un loc de muncă. Astfel, recent, edilul Cristian Radu a fost prezent la Clubul Nautic Mangalia, la dezbaterea pe tema proiectului "Calificare, recalificare și angajare asistată pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități".

"Împreună cu echipa de la Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Mangalia și cu reprezentanții organizațiilor non-guver-namentale partenere, am stat de vorbă cu cei prezenți, pentru a identifica soluțiile cele mai potrivite de calificare și recalificare a persoanelor cu dizabilități din orașul nostru. Cu această ocazie, unii dintre cei prezenți s-au înscris la anumite cursuri propuse de organizatori, pentru a se putea integra mai ușor pe piața muncii. La rândul meu, i-am informat pe cei interesați că în această perioadă se fac angajări la șantier, abator, dar și în turism, hoteluri și restaurante, dat fiind că se apropie un nou sezon estival", a spus primarul Cristian Radu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Expoziție de pictură, la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.4315 secunde