Împreună la muncă și acasă

Edilii Constanței care lucrează cu nevestele la primărie

1373
4
Edilii Constanței care lucrează cu nevestele la primărie - primarieindependenta-1314631987.jpg
O parte din edilii orașelor și comunelor constănțene nu se pot despărți de scumpele lor consoarte nici la locul de muncă. Astfel, mulți dintre ei și-au angajat partenerele de viață ca funcționari ai primăriei sau au decis să se însoare cu una dintre doamnele ce lucrau în administrația locală.

Carmen Stan, soția primarului liberal al orașului Techirghiol, Adrian Stan, se află într-o asemenea situație. Doamna Stan este angajat al administrației locale de unde, în anul 2009, a primit un salariu aproape pe jumătate cât cel al soțului, adică 18.000 de lei.

Soția primarului PSD de la Pecineaga, Niculae Stan, este asistentul personal al edilului. Angela Stan primește 7.000 anual de lei pentru "asistarea" primarului.

Cristina Telehoi, soția primarului PSD al localității Cobadin, este funcționar în administrația locală și primește un salariu anual de 14.544 de lei.

Soția de profesie referent

Una dintre cele mai întâlnite funcții ocupate de soțiile primarilor constănțeni este cea de referent.

Mariana Topalu, nevasta primarului PSD Gheorghe Topalu, din localitatea Aliman, este referent în cadrul administrației locale, de unde anual primește aproximativ 7.500 de lei. Și Milica Popescu, soția primarului comunei Fântânele, este tot referent. Potrivit unei declarații de avere din 2008, partenera de viață a pesedistului Gheorghe Popescu a primit 9.651 de lei pentru exercitarea acestei funcții.

Paraschiva Cimpoiașu, soția primarului localității Gârliciu, este referent agricol. Conform unei declarații de avere din februarie 2010, venitul anual al soției primarului PSD Constatin Cimpoiașu este de 11.520 lei.

Nevasta primarului de la Independența, pesedistul Cristea Gâscan, ocupă și ea o funcție în administrația publică. Conform paginii de internet a primăriei, Elena Gâscan este referent în domeniul relațiilor publice.

Comentează știrea

Ionel
30 august 2011
Coruptie

Toti cei care detin date despre faptele de coruptie, abuzuri, orice alte ilegalitati ale lui Ionel Pilat (fost Pilaf) - directorul Directiei Servicii Publice din cadrul Primariei Constanta, sunt rugati sa le comunice la adresa de email: [email protected]. Va asiguram ca vor fi coroborate cu fondul de date deja detinut si isi vor gasi valorificarea adecvata. Acest parvenit semianalfabet, arogant si nesimtit trebuie pus la locul lui!!

Popescu
1 septembrie 2011
Minciuni

Ar trebui sa va documentati inainte sa redactati articole. Eu sunt din Cobadin si stiu ca Telehoi Cristina este angajata de 21 de ani in functia de bibliotecar. In '90, Biblioteca din Cobadin nici macar nu era subordonata Primariei. Ce faceti voi este presa de 2 lei...

ionel
7 aprilie 2012
primarie

sotia primarului din cobadin lucreaza de foarte multi ani la primarie cam din prin anii 80 sau inceputul anilor 90 can eram coplil luam carti de la biblioteca comunala ea era bibliotecara asa ca domnilor ziaristi nu mai mancati cu gura plina nui frumos puteti acuza primaru de ce vreti voi nu mai de asta nu

steluta
7 octombrie 2013
nesimtire

stati linistiti ca daca lucreaza de atatia ani acum recupereaza prin stat acasa sfideaza pe toata lumea si isi ridica salariul integral chiar daca sta la program dupa bunul ei plac aceasta doamna TELEHOI sotia edilului din cobadin

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Noiembrie 2010
Stire din Social : Viața în bordei
Pagina a fost generata in 0.2171 secunde