Drumurile reparate cu bani de la CJC, verificate de autorități

211
1
Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, și directorul RAJDP Lucian Lungoci se vor deplasa, astăzi, 12 iulie, la ora 14.00, în zona de sud a județului pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare a covorului asfaltic pe anumite tronsoane.

Un prim obiectiv îl reprezintă segmentul Mereni-Osmancea-Ciobănița, afectat din cauza traficului greu desfășurat în anii precedenți ca urmare a devierii circulației de pe podul Agigea. De asemenea, autoritățile vor verifica și stadiul lucrărilor de pe sectorul Cobadin-Negrești. Toate aceste lucrări realizate de RAJDP au fost finanțate exclusiv din fondurile alocate de Consiliul Județean Constanța.

Potrivit șefului CJC, Horia Țuțuianu, tronsoanele vizate în această deplasare sunt importante pentru locuitorii județului Constanța a căror deplasare era parțial restricționată din cauza drumurilor degradate. 

Comentează știrea

alina
12 iulie 2017
colaborare

Castigi acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.475 secunde