"Dreapta românească va avea grijă să nu intre Antonescu în turul doi al prezidențialelor"

65

Articole de la același autor

Președintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat pentru Mediafax că dreapta românească o să aibă grijă să nu intre Crin Antonescu în turul doi al prezidențialelor și a arătat că "și dacă se rupe și dacă nu se rupe USL, dreapta trebuie să dea un președinte României, altul decât Antonescu".


"Noi, dreapta, o să avem grijă să nu intre domnul Antonescu în turul doi. Este responsabilitatea noastră ca un astfel de personaj politic să nu-și facă loc spre Președinția țării", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu, comentând declarația președintelui Traian Băsescu, potrivit căreia dacă s-ar rupe USL, dreapta îl va susține pe Antonescu în turul doi al prezidențialelor.


Mihai Răzvan Ungureanu a mai spus că în momentul de față "PNL nu este un partid de dreapta". "Și dacă se rupe și dacă nu se rupe USL, dreapta trebuie să dea un președinte României, altul decât Crin Antonescu. În momentul de față, PNL nu este un partid de dreapta", a adăugat Ungureanu.


Președintele Traian Băsescu a declarat, luni, la B1 TV, că PSD nu poate da șeful statului dacă se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi susținut în turul al doilea de toată dreapta și este de preferat "unui plagiator", precizând că personal îl va învăța pe liberal ce are făcut.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Analiza lui Băsescu este corectă"
Pagina a fost generata in 0.6363 secunde