Dragnea solicită convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare

170
1
Dragnea solicită convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare - dragnea-1501416538.jpg

Articole de la același autor

Biroul permanent al Camerei Deputaților se va reuni, miercuri, pentru a discuta solicitarea lui Liviu Dragnea privind convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, în perioada 2 - 4 august.

"Ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaților va avea loc miercuri, 2 august, începând cu ora 11.00. Pe ordinea de zi se află scrisoarea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, prin care se solicită convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, în perioada 2 - 4 au-gust", se arată într-un comunicat al Camerei Deputaților.

Premierul Mihai Tudose a declarat, recent, că a solicitat convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului dedicate situației Electrocentralei București (ELCEN), arătând că această societate trebuie să treacă în subordinea Primăriei Capitalei.

"Este posibil să avem o sesiune extraordinară. Pe baza sesiunii extraordinare, vom avea și noi o ședință de Guvern pentru a rezolva situația ELCEN. Trebuie lege, pentru că nu putem modifica prin ordonanță, nu avem abilitatea. Trebuie să rezolvăm problema bucureștenilor, dacă așteptăm septembrie s-ar putea să fie târziu pentru bucureșteni. ELCEN trebuie să treacă în administrarea Primăriei Capitalei, iar noi trebuie să fim de acord prin lege", explica atunci Tudose.

Prim-ministrul adăuga că, în cazul convocării sesiunii extraordinare, s-ar putea să mai fie dezbătute și alte aspecte, excluzând însă introducerea pe ordinea de zi a Fondului Suveran de Investiții. 

Comentează știrea

SEVER
31 iulie 2017
DA......

ASA ESTE DRAGNEA, CAND SIMTE CA MORCOVUL I-A INTRAT TOTAL IN CUR SI NEUNS,CONVOACA DE URGENTA CATE O SESIUNE UNDE ,IN VITEZA,MAI BAGA CATE O LEGE FAVORABILA PERSONAL. TAMPITUL NU A INTELES CA TACTICA ASTA NU MAI MERGE. DAR IN PROSTIA LUI INSISTA.........

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5736 secunde