Dragnea: Ministrul Justiției să vină cu pachetul de legi la sfârșitul lunii august

156
Dragnea: Ministrul Justiției să vină cu pachetul de legi la sfârșitul lunii august - condamnareliviudragneasentinta46-1501674719.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că ministrul Justiției, Tudorel Toader, trebuie să vină până la sfârșitul lunii august cu pachetul legilor justiției, menționând că îi cere acestuia să se ghideze după "bunul simț, pe firesc", astfel încât actul de justiție să fie mai eficient, iar judecătorii să fie mai protejați.


"Pe ministrul Tudorel Toader l-am încurajat public, i-am spus: folosește vara asta să ți le gândești (pachetul de legi ale justiției—n.r) cum crezi, folosește vara asta să te consulți cu cât mai mulți oameni care au vorbele la ei și care știu ce să vorbească și înăuntru și în afară. Vorbește cu instituții, cu ambasade, cu specialiști, fă o acțiune transparentă și, spre sfârșitul lunii august, prezintă pachetul. Parlamentul e în vacanță. (...) Mă interesează pe mine, pe noi toți, ca omul să analizeze mult mai bine și să vină cu ceea ce ne interesează pe noi, toți românii. Trebuie clarificată răspunderea magistraților, dar în același timp trebuie făcut sistemul în așa fel încât judecătorii să nu se mai simtă amenințați și influențați", a afirmat Dragnea, la Antena 3.


El a spus că are încredere că ministrul justiției va veni cu "un pachet serios", cu deciziile Curții Constituționale puse în legislație.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3685 secunde