Raluca Turcan:

"Dragnea este responsabilul direct al loviturii PSD privind justiția"

191

Articole de la același autor

Președintele interimar al PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, vineri, că liderul PSD, Liviu Dragnea, este responsabilul direct al "loviturii" date asupra justiției prin OUG 13, dar și principalul beneficiar în privința dosarului său în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu. 


"S-a mutat problema, într-un mod abil ce-i drept, din curtea Guvernului în curtea Parlamentului, unde jupân este domnul Liviu Dragnea. Eu cred că orice român de bună credință știe lucrul acesta. Domnul Liviu Dragnea decide tot ceea ce se întâmplă în PSD și ALDE. Ne demonstrează cu fiecare zi. 


Domnia sa ne anunță când o să demisioneze domnul Iordache, domnia sa cunoaște programul de guvernare din scoarță în scoarță. Dragnea anticipează, aceasta în cazul în care nu are calități de Mama Omida, tot ceea ce urmează să facă Guvernul României. Deci responsabilul direct al acestei lovituri este Liviu Dragnea, care are în continuare majoritate în Parlament", a afirmat Turcan. 


Întrebată cu privire la faptul că voci din justiție au vorbit despre o excepție de neconstituționalitate în OUG 14 de abrogare a OUG 13 și care ar putea fi efectele juridice ale acestei situații, Turcan a răspuns că e convinsă că PSD și Liviu Dragnea "sunt capabili de orice". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Liberalii propun modificări la statutul PNL
Luni, 06 Februarie 2017
Stire din Politică-Administrație : PNL cere demisia lui Dragnea
Luni, 06 Februarie 2017
Stire din Economie : Pensiile nu vor mai fi impozitate!
Pagina a fost generata in 1.2705 secunde