Dragnea bagă Coaliția în ședință. Va fi analizată prima săptămână de guvernare

191
Dragnea bagă  Coaliția în ședință.  Va fi analizată  prima săptămână  de guvernare - dragnea3-1499430878.jpg

Articole de la același autor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că, luni, în cadrul unei ședințe a coaliției, vor fi discutate concluziile primei săptămâni de guvernare, dar și calendarul pentru perioada următoare

"Luni vom avea o coaliție în care va fi invitat primul ministru și o serie de membri din Cabinet, pe care îi va hotărî domnul Tudose, și vom discuta după prima săptămână de guvernare care sunt concluziile lor și care este calendarul de acțiuni pentru perioada următoare", a declarat Liviu Dragnea.

El a menționat că reuniunea va avea loc în prima parte a zilei.

În ceea ce privește decizia Guvernului de a bloca angajările din administrația centrală, Dragnea consideră că în acest domeniu "s-a scăpat robinetul".

"Da, pentru că s-au făcut foarte multe angajări, în condițiile în care noi stabilisem, ca decizie strategică la începutul guvernării, în ianuarie, că vor avea loc diminuări de cheltuieli de 10% din toată natura cheltuielilor publice. Și se pare că s-a scăpat robinetul la angajări în administrația centrală și nu e în regulă", a spus liderul PSD.

Potrivit acestuia, situația nu este la fel și în administrația locală.

"În opinia mea, în administrația locală nu este cazul, ei vor avea libertate în limitele bugetare pe care le au. Administrația centrală este cu totul și cu totul altceva", a explicat Dragnea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7102 secunde