Diplomatul Paul Ciocoiu, purtător de cuvânt al MAE

134
Diplomatul Paul Ciocoiu, purtător de cuvânt al MAE - mae-1486724617.jpg
Diplomatul Paul Ciocoiu a fost numit în funcția de purtător de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, informează un comunicat al MAE.


Paul Ciocoiu s-a alăturat corpului diplomatic și consular al României în urma concursului organizat de MAE în prima parte a anului trecut.


Anterior, acesta și-a desfășurat activitatea în presă, timp de 12 ani, începând din anul 2004, când a debutat la cotidianul de limbă engleză Nine O'Clock, arată sursa citată. El a continuat apoi ca editor de politică externă la agenția Mediafax și la Evenimentul Zilei. Începând din 2015 a realizat un site regional de limbă engleză, BalkanDefense, dedicat schimbărilor din domeniul securității în Europa de Est din ultimii ani.


Între 2006 și 2015, Paul Ciocoiu a fost corespondentul în România al site-ului american Southeast European Times, platformă online a Comandamentului Armatei Americane din Europa (EUCOM).
Paul Ciocoiu este licențiat în istorie contemporană și engleză și are un master în comunicare, mai precizează Ministerul Afacerilor Externe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9663 secunde