Din ce comisii fac parte parlamentarii din Constanța

572
1
Din ce comisii fac parte parlamentarii din Constanța - parlamentromania-1484145682.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii sunt reprezentați în noul Parlament de 11 deputați, 5 de la PSD, 2 de la PNL și câte unul de la USR, PMP, ALDE și UDMR, precum și 5 senatori, 3 de la PSD, 1 de la PNL și 1 de la USR. Potrivit legii, aceștia fac parte din diverse comisii ale Camerei Deputaților sau Senatului. Astfel, Istvan Janos Antal, cel care a câștigat mandatul de parlamentar la Constanța, prin redistribuire, pe listele UDMR, este membru al comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare și al comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții.


Social-democratul Radu Babuș, aflat la al doilea mandat de deputat, face parte, începând cu luna ianuarie, din comisia pentru industrii și servicii. Totodată, președintele ALDE Constanța, deputatul Mircea Banias, aflat la al treilea mandat de parlamentar, face parte din comisia pentru transporturi și infrastructură, având funcția de vicepreședinte.


Liberalul Robert Boroianu este membru al comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice.


Până la desemnarea sa ca ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, de la PSD, a fost secretar al comisiei pentru buget, finanțe și bănci. Tot din această comisie face parte și deputatul constănțean Bogdan Huțucă, de la PNL, el având și funcția de vicepreședinte.


Social-democrata Cris-tina Dumitrache, aflată la al treilea mandat de parlamentar, este membru al comisiei pentru politică externă.


Iulian Iancu, de la PSD, aflat la al patrulea mandat, este președintele comisiei pentru industrii și servicii, în timp ce Stelian Cristian Ion, de la USR, este mem-bru al comisiei juridice, de disciplină și imunități.


Aflat la primul mandat de deputat, Robert Turcescu, de la PMP, este secretar al comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, dar și vicepreședinte al comisiei pentru regulament.


Tot la primul mandat de parlamentar se află și social-democratul George Vișan. El este membru al comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare.


La Senat, Tit Liviu Brăiloiu, aflat la primul mandat, a fost ales vicepreședinte al comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională. De remarcat că, din această comisie, face parte și un alt senator constănțean, liberalul Vergi Chițac care este simplu membru. El și-a dorit funcția de președinte al acestei comisii, numai că a pierdut-o la o diferență de un vot în fața unui alt coleg de partid, Iulian Dumitrescu. Pe de altă parte, Vergil Chițac mai este membru și al comisiei pentru transporturi și energie.


Nicoleta Ramona Dinu, de la USR Constanța, a câștigat mandatul la redistribuire și face parte din două comisii. Concret, este membru al comisiei pentru buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital și vicepreședinte al comisiei pentru dezvoltare și strategie economică. 


Și social-democratul Ștefan Mihu face parte din două comisii. El este secretar al comisiei pentru buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital și membru în comisia economică, industrii și servicii.


Cel mai longeviv senator constănțean, Nicolae Moga, de la PSD, aflat la al treilea mandat, este membru în comisia de validare și în comisia românilor de pretutindeni. Totodată, până săptămâna trecută, el a fost și membru în comisia pentru egalitatea de șanse.


Comentează știrea

Lazar
12 ianuarie 2017
Comisile Parlamentare

Mai oameni buni ce a facut acest individ Boroianu Robert Aurel pentru Romania de cat a fraudat si evaziuni fiscale ce inalta calificare de savant si pregatire il reprezinta pe acest individ pentru aceste domeni care la-ti numit.Ca el este Dr.Dr.Prof.Ingi in spalarea banilor prin documentatie falsa.Cine i-a pregatit Cazierul pentru Parlamentar IPJ si PCA C-ta care la randul lor au prostit si murdarit imaginea Justitiei si personalitatilor care le reprezinta cu ajutorul Spagilor si avocatilor buni de intermedieri si cu relati si cu toate minciunile.Constanta face parte cunva dintr-o tara Bananiera si mai prostim natiunea ca in XV-XVI nu uitati suntem in M3 si ne plimba smecheri cum vor ei.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Decembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Ei sunt parlamentarii Constanței
Pagina a fost generata in 0.5005 secunde