Destabilizare în prag de alegeri parlamentare. PNL Constanța stă pe un butoi cu pulbere

2077
9

Articole de la același autor

În loc să se concentreze pentru a lucra în echipă cu scopul de a obține un rezultat cât mai bun la alegerile parlamentare, liberalii constănțeni se află, din nou, în atenția electoratului, însă nu prin vreun program în interesul cetățenilor, ci prin prisma unor interese personale sau de grup. 


Sâmbătă, liberalii de la malul mării s-au reunit într-o nouă ședință, pentru a pune la punct detaliile referitoare la lista candidaților pentru alegerile parlamentare. Și, așa cum era de așteptat, propunerea făcută de liderul PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, ca niciun actual parlamentar de Constanța să nu mai candideze, deoarece electoratul își dorește forțe proaspete, a fost adusă, din nou, în discuție. 


Și tot așa cum era de așteptat, cei mai supărați au fost deputații Mihai Lupu, Victor Manea și Mihai Tararache, semn că nu acceptă să piardă "cașcavalul" chiar dacă nu au demonstrat mare lucru cât timp au stat în Parlament. 


Cu un tupeu greu de imaginat, pentru că, pe parcursul celor patru ani, nici măcar nu au organizat o singură conferință de presă în care să le transmită celor care i-au votat ce au realizat în Parlament, Lupu și Manea au făcut front comun în încercarea de a destabiliza filiala constănțeană. 


S-a țipat, s-au adus reproșuri, iar la final, Mihai Lupu a anunțat că nu mai candidează și că-și dă demisia din funcția de prim-vicepreședinte al PNL Constanța. În plus, el i-a cerut președintelui PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, să îi urmeze exemplul și să demisioneze din funcția deținută la nivelul filialei liberale constănțene, respectiv, cea de președinte. 


Cât despre Tararache, acesta se pare că a înțeles că nu mai este dorit ca parlamentar liberal și deja s-a reorientat, cel mai probabil, în încercarea de a candida independent. 


Împărțiți în două tabere 


În asemenea context, PNL Constanța s-a împărțit în două tabere: una care îl susține pe Dragomir și dorește reformarea filialei cu oameni noi, printre care unii impuși de conducerea centrală, și o altă tabără, care nu acceptă intruși trimiși de liderii de la București, dar nici neamuri, fini, nași sau cuscri, cu dedicația de a ajunge cu orice preț parlamentari, și îi susțin pe actualii deputați constănțeni. 


În încercarea de a liniști lucrurile în PNL Constanța, președintele filialei, deputatul Gheorghe Dragomir, și-a exprimat dezacordul față de decizia deputatului Mihai Lupu de a demisiona din funcția de prim-vicepreședinte și a spus că nu împărtășește propunerea acestuia de a renunța la pre-ședinția filialei liberale. 


"Nu sunt de acord cu propunerea deputatului Mihai Lupu prin care îmi solicită să demisionez din funcția de președinte al PNL Constanța. Așa cum ne ducem mandatele până la final în Parlamentul României, tot așa ar trebui să ne exercităm mandatele politice până la Congresul PNL din primăvara anului viitor. Abia după aceea vom avea libertatea de a continua sau nu sub aceeași formulă. Acum ne-a venit și nouă rândul, cei care am fost susținuți de-a lungul anilor în funcții de conducere, să muncim pentru alți colegi și să îi sprijinim pentru a accede în Parlament. Am un cuvânt dat în fața echipei centrale a PNL și o datorie către toată echipa pe care o conduc, o echipă competentă, primenită cu oameni noi, care au performat în domeniile lor de activitate", a declarat președintele PNL Constanța. 


În plus, acesta i-a solicitat deputatului Mihai Lupu să revină asupra deciziei luate în ședința CJEx al PNL Constanța. 


"Îi solicit deputatului Mihai Lupu să revină în echipă și să pună umărul să muncească în campania electorală. PNL Constanța are nevoie de toți membrii pentru a maximiza scorul la alegerile parlamentare din 11 decembrie", a mai spus liderul liberalilor constănțeni. 


Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile, pentru că, la acest moment, este clar că liberalii stau pe un butoi cu pulbere, iar voturile se vor duce către cei care dau dovadă că știu să-și spele rufele în familie și nu să se certe ca la ușa cortului pe candidaturi. 


Comentează știrea

Nasu si finu
26 septembrie 2016
Mafia lui dragomir vrea in parlament

Fostii parlamentari poate-s varza. Dar daca tot ii inlocuim, ar trebui sa eliminam si finii, cumetri si finantatorii lui Dragomir. Nu asa-i corect? Ducem o camarila de tip mafiot in parlament...

un alegator
26 septembrie 2016
e jale mare

Nu exista in Romania un asa lider slab ca acest Dragomir. Ani de zile Constanta a fost rosie pentru ca Dragomir si Hasotti au vrut asa.

ath
26 septembrie 2016
Dragomir,adevaratul liberal

De multe ori m-am intrebat ce inseamna un liberal adevarat.Am rasfoit dictionare,am citit studii de specialitate.Nu m-a lamurit nimeni si nimic.Dupa ani si ani de studiu aprofundat,in sfarsit,azi am aflat un raspuns.Adevaratul liberal este liberalul fara izmana pe el.Adevaratul liberal este liberalul gol pusca,asa cum l-a facut mamica lui.Este liberalul dezbracat de caracter,fara demnitate,fara prejudecati,fara inhibitie,este liberalul care-l vedem,dar nu este,pe plaja la nudisti sau in jacuzzi.Este liberalul gol pe dinauntru si pe dinafara.Gheorghe Dragomir se poarta ca un copil care mamica lui(dna.Gorghiu) l-a obligat sa inghita untura de peste.Cu greata in gat si cu mana la nas,Dragomir le-a spus liberalilor de la Constanta ca a venit vremea sa-si bea paharul cu otrava de matraguna.Stiam ca untura de peste este buna la creier dar in niciun caz nu stiam ca greata de electorat face bine la partid.Nici nu am scapat bine de obsesia asta cu adevaratul liberal ca am dat peste alta obsesie.Ce inseamna adevaratul pesedist ? Pai,adevaratul pesedist,sau pesedistul mai pesedist decat Iliescu,este pesedistul,tot asa, fara izmana dar cu o basca rosie in cap.Este gol-pusca dar poarta o basca pe cap pentru ca acolo,in cap, se pastreaza doctrina de partid.Iar doctrina trebuie protejata.Nu v-as dori sa va intalniti noaptea,pe strada sau in parc,cu un pesedist adevarat brat la brat cu un liberal adevarat.Doamne fereste ! Astia,noaptea nu poarta izmana de partid.

MIHAI
26 septembrie 2016
DESTABILIZARE STABILA

PNL nu este un partid liberal , la fel cum PSD nu este social-democat . Doctrinele si programele acestor partide ( de fapt niste factiuni ) sunt afisate de forma pentru a se deosebi , fiecare maghernita politicianista avand nevoie de o firma si o reclama : " adevarata branza de Penteleu doar la noi se gaseste " . Dragomir nu intelege faptul ca sunt anumite momente de criza in care , daca ai caracter te retragi . Ori asemenea calitate nu exista in politichia romaneasca . Fostele PDL si PNL n-au fost capabile sa duca o reala politica de dreapta in calitate de aliati , si e imposibil sa credem ca asa cum se pretind astazi " unificate " , cand a intrat dihonia intre cei care si-au facut suma si cei flamanzi , va fi altfel , in pofida apelurilor disperate ale lui Dragomir . Istoria post-decembrista ne dovedeste ca toti cei care au reusit mai mult sau mai putin sa conduca cu unele rezultate pozitive partidele pe care le-au infiintat , au ajuns in astfel de situatii similar cu cea a PNL astazi , datorita recrutarii si promovarii unor elemente necorespunzatoare ( gen Manea , Tararache etc ) de teama de a nu avea concurenti . Un lucru este cert : cu astfel de " partide " nu se va schimba nimic in bine , nici in politica nici in guvernare . Retinem ca masa membrilor de partid a PNL tace , este amorfa , si ce este si mai grav , liderii nici nu se sinchisesc de parerea " membrilor de rand ". Pentru inceput , un prim pas spre o reala democratizare , ar fi o lege care sa interzica detinerea mai mult de doua mandate in partide , parlament si guvern si primari . Mai este necesara o lege care sa interzica traseismul .Plecarea unui parlamentar in alt partid sa se faca doar cu votul si inscrierea pe o lista a majoritatii cetatenilor care l-au ales . Tot cu ajuitorul acestui procedeu sa se poata revoca din demnitatea de parlamentar toti cei care nu reusesc sa demonstreze intr-un an ca au realizat promisiunile facute sau s-a dovedit necorespunzator .

DODO
26 septembrie 2016
eu cu cine votez ?

PNL-ul si-a dat examenul la locale, la opozitia pe care trebuia sa o faca de ani buni si...VAX ! egoisti ,anosti si poate chiar santajabili , deci iar vin hotii de la PSD ? eu ce alternative am ( sa nu-mi spuneti PMP !)

CONSTANTEAN
26 septembrie 2016
JOS FAVORITISMUL

Si milionarA ACEASTA ESTE EXEMPLUL DE A SCHIMBA CLASA POLITICA ? CRED CA O SA AVETI O MARE DEZAMAGIRE SI PNL O SA IA SUB 13% LA ALEGERI. !

mari
27 septembrie 2016
alegeri

Domnule Dragomir,sunteți intr-adevăr singurul politician cu adevarat de valoare de la malul marii.Sunteți un om citit ,cult,un intelectual.Mai sunteți si frumos .De fapt sunteți cel mai frumos pnlist din orasul acesta.Eu nu inteleg cum avand atâtea calități ,nu ati castigat niciodată alegerile pentru consiliul judetean.Singura explicatie ar fi aceea ca in tot timpul cat ati facut politica ati mintit tot timpul si nu ati avut caracter nici cat negru sub unghie.Si aprpopo...ati spus in începutul interviului ca pentru "a face guvernul",merita sa va sacrificați si anume sa nu mai candidati.Eu una cred ca nu mai trebuie sa candidati si in acelasi timp sa va dati DEMISIA si din fruntea PNL CONSTANTA ,pentru ca ati adus partidul atat de jos.Imi este mila de dumneavoastra si va dau un sfat .....DEMISIA din politica.

marian
27 septembrie 2016
pnl

Iesi afara , Javră ordinară!

robert
28 septembrie 2016
pnl

Dragomir este cea mai mare lichea din politica de la marea neagra.El nu face nimic de capul lui.Întotdeauna a implementat in cat cam ceea ce a cerut el la bucuresti si bineinteles ce convine găsiți lui de fini,nasu ,prieteni si altele

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Demisie în conducerea PNL Constanța
Luni, 26 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Liberalii, ultimatum pentru PSD
Pagina a fost generata in 0.6154 secunde