DECLARAȚIA ZILEI / Ce crede premierul Tudose despre legăturile dintre România și Republica Moldova

147
DECLARAȚIA ZILEI / Ce crede premierul Tudose despre legăturile dintre România și Republica Moldova - 7334429mediafaxfotomariusdumbrav-1500641774.jpg

Articole de la același autor

Legăturile dintre România și Republica Moldova sunt mai mult decât speciale, a declarat premierul Mihai Tudose, care efectuează o vizită de o zi la Chișinău.


"La Chișinău — Legăturile dintre România și Republica Moldova sunt mai mult decât speciale, sentiment pe care-l are toată delegația. Ne așteptăm la o vizită extrem de bună!", a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.


În debutul vizitei sale în Republica Moldova, premierul român a avut o întrevedere tete-a-tete cu omologul său moldovean Pavel Filip, urmată de discuții în plenul celor două delegații guvernamentale. La finalul acestora este programată o conferință comună de presă a celor doi premieri.


Conform Agerpres, din delegația oficială condusă de Mihai Tudose fac parte, printre alții, vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale, vicepremierul Marcel Ciolacu, ministrul Justiției, Tudorel Toader, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, dar și secretarul de stat în cadrul MAI, Raed Arafat.
La Chișinău sunt prezenți și directorii generali ai Transgaz și Transelectrica, Ion Sterian și Corina Popescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7295 secunde