De ce se întâlnesc consilierii județeni în ședință ordinară

290
Consilierii județeni se reunesc mâine, de la ora 13.00, în Aula Mare a Bibliotecii Județene "I.N. Roman", în ședința ordinară a lunii martie. Pe ordinea de zi se află 75 de proiecte de hotărâri. De departe, cel mai important proiect așteptat de toți primarii din județ este cel care face referire la aprobarea bugetului județean pe anul 2013. 
Totodată, pe ordinea de zi se mai află mai multe proiecte de hotărâri prin care se vor aproba bugetele de venituri și cheltuieli pe anul 2013 pentru mai multe instituții subordonate Consiliului Județean Constanța. Printre acestea, se află Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Delfinul" Constanța, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori" Constanța, Școala Specială Deficienți Techirghiol, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Albatros" Constanța, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. 
De asemenea, pe lista consilierilor județeni se mai află Camera Agricolă Județeană  Constanța, Direcția Publică Județeană  de Evidență a Persoanelor Constanța, Teatrul de Stat Constanța, Teatrul de Copii și Tineret Constanța, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, precum și Biblioteca Județeană "I.N. Roman" Constanța. Lista aleșilor județeni continuă cu instituțiile culturale și sportive subordonate CJC. 
Pe de altă parte, în cadrul ședinței ordinare se vor aproba comisiile pentru evaluarea anuală a managerilor instituțiilor publice de cultură aflate sub autoritatea Consiliului Județean Constanța. 
Aleșii vor mai dezbate și proiectul de hotărâre care vizează aprobarea preluării în administrarea Consiliului Județean Constanța a unui imobil - teren în vederea punerii în aplicare a Programului județean de modernizare a oboarelor tradiționale din județul Constanța. 
De asemenea, se va discuta proiectul de hotărâre privind aprobarea preluării în administrarea Consiliului Județean Constanța a unui imobil aflat în domeniul public al Municipiului Medgidia în vederea reabilitării. 
În altă ordine de idei, pe lista cu priorități a consilierilor județeni se află și acordarea unor ajutoare financiare unor persoane suferinde care au nevoie urgentă de bani pentru diverse intervenții chirurgicale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1994 secunde