Dănuț Culețu va candida pentru un post de deputat pe Colegiul 9

733
2
Dănuț Culețu va candida pentru un post de deputat pe Colegiul 9 - culetu-1349620596.jpg
Președintele Partidului Forța Civică, Dănuț Culețu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că va candida pentru un loc în Camera Deputaților pe Colegiul 9 din Constanța.

Fostul prefect al județului Constanța, Dănuț Culețu, a precizat că, în urma negocierilor purtate la nivelul Alianței România Dreaptă, membrii PFC au obținut un colegiu, respectiv cel pe care actualmente ocupă funcția de deputat pesedista Antonella Marinescu. Mai mult de atât, acesta a precizat că discuțiile nu sunt încheiate și că există posibilitatea ca formațiunea pe care o conduce să mai primească șansa de a-și lansa un candidat și pe un alt colegiu.

"După cum știți, în ultimele zile au avut loc diverse runde de negocieri, negocieri care nu s-au încheiat și care vor continua până luni (n.r. - astăzi). Am obținut în primă fază posibilitatea de a candida pe Colegiul 9 pentru Camera Deputaților și, după cum am precizat, eu voi intra în lupta electorală pentru această funcție. Vom continua negocierile și sperăm să obținem un al doilea post!", a precizat Culețu.

Ulterior, acesta a precizat că a decis să candideze pentru că simțea "nevoia unei schimbări" și pentru că "este necesară reforma actualei clase politice". Culețu a precizat, de asemenea, că în eventualitatea în care contracan-didatul său va fi pesedistul Lucian Băluț, acest fapt îl bucură, pentru că se va lupta cu "un om care vine dintr-un mediu academic și care, cel mai probabil, va duce la o campanie decentă".

Cu privire la ceilalți membri PFC care ar putea intra în cursa pentru un alt loc în Parlament, acesta a precizat numele lui Mircea Iustian, Alexandru Sircu și Florin Butnaru.

Președintele PFC a vorbit în cadrul aceluiași eveniment despre organizațiile locale nou înființate la nivelul județului Constanța în localitățile Mangalia și Techirghiol, avându-i alături pe liderii acestora.

Astfel, președintele PFC Techirghiol va fi Radu Bugală, iar organizația de la Mangalia va fi condusă de Mola Omer. Culețu a precizat că, la sfârșitul săptămânii în curs, va fi anunțat și liderul organizației de la Năvodari. Mai mult de atât, potrivit secretarului Alexandru Sircu, partidul are actualmente 200 de membri, iar numărul celor care se îndreaptă către această formațiune este în creștere, atât la nivel de municipiu, cât și de județ.

"Aspectul cel mai interesant este acela că am reușit să atragem o categorie aparte de persoane. Mulți dintre ei sunt tineri, care afirmă că nu au votat niciodată pentru că nu au suportat partidele din România, însă doresc să o facă acum datorită lui Ungureanu", a precizat Sircu.

"Îl rog pe Chesoi să se răzgândească"

Președinte Culețu a vorbit și despre plecarea din ARD a membrilor PNȚCD Constanța, precizând că "oricine pleacă din alianță reprezintă o pierdere".

"Toți cei din ARD trebuie să înțeleagă faptul că, dacă am creat această alianță, trebuie să ne-o asumăm și cu bune și cu rele. Eu cred că trebuie să mergem împreună și de aceea, îl rog pe Tudor Chesoi să se răzgândească. Cunosc PNȚCD de ceva vreme și cred că aceste reacții sunt mai mult de natură personală decât politică. Nu pot să cred că nu există o soluție pentru această problemă. Dacă PNȚCD este dispus să negocieze, vom negocia", a spus Culețu.

"Campania împotriva lui Ungureanu este deplasată"

Liderul Organizației Constanța a partidului condus de Mihai Răzvan Ungureanu a comentat și campania dusă la nivel național "împotriva lui MRU", pe care a apreciat-o ca fiind "deplasată".

"Cu privire la campania deplasată care este dusă la nivel național împotriva lui Mihai Răzvan Ungureanu, vreau să vă spun că din ce știu din activitatea pe care am desfășurat-o ca reprezentant al statului în perioada în care eram prefect, că o persoană care se află într-o astfel de funcție primește o propunere cu ceea ce urmează să se întâmple și cu bugetul alocat acțiunii respective. Nu vreau să comentez mai mult și nu vreau să lansez atacuri, pentru că nu doresc să am același limbaj ca și celelalte partide. Tot ce pot să vă spun este faptul că Ungureanu este un lider. Aceste atacuri venite asupra sa sunt tentativele unora de a tempera creșterea în sondaje a acestui lider", a precizat Culețu. 

Comentează știrea

FROM UK
8 octombrie 2012
culetu hoti

un machidon HOT ,ca toti sunt niste borfasi au impinzit primaria din cta si institutile inalte de stat

Vasile
8 octombrie 2012
Culetu - un lingau

Un machidon care-si va promova machidonii, calcand in picioare etnicii romani, asa cum a facut cat a fost prefect, pus de Hasotti. A fost informatorul fidel al lui Hasotti si acum lupta contra USL-ului! Alt candidat nu are ARD?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Mihai Răzvan Ungureanu vine la Constanța
Joi, 13 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : "Conflictul cu MRU s-a încheiat"
Pagina a fost generata in 0.9083 secunde