Cum vrea să relanseze turismul la Mangalia primarul Cristian Radu

374
Cum vrea  să relanseze turismul la Mangalia primarul Cristian Radu - cumvreasarelanseze1-1395852704.jpg

Articole de la același autor

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a avut, ieri, o întâlnire cu agenții economici din turism pentru a discuta despre proiectele sezonului estival care se apropie și a cunoaște direct de la hotelieri problemele actuale din acest domeniu de activitate. 
În cadrul întrevederii, la care a participat administratorul public Romulus Dumitrana și reprezentanți ai Direcției de Turism și Mediul de Afaceri din cadrul Primăriei, s-au adus în discuție o serie de aspecte legate de revigorarea turismului din sudul litoralului. În acest sens, edilul Cristian Radu a reiterat ideea constituirii agenților economici în patronate puternice, care să susțină proiecte viabile, alături de municipalitate, chiar în relația cu administrația centrală. 
"Dacă avem o relație de parteneriat, împreună putem face lucruri trainice în oraș și stațiuni. Avem nevoie de dumneavoastră să participați activ la relansarea zonei noastre turistice. Devenim o forță puternică, numai dacă suntem uniți și ne prezentăm la Guvern pentru finanțări ale proiectelor serioase, care pot relansa litoralul. Dar mai întâi, trebuie să ne facem curățenie pe proprietatea noastră", a spus primarul Mangaliei. Vizavi de aspectul curățeniei în stațiuni, edilul a mai precizat că acei agenți economici care nu își fac curățenie și nu întrețin activele pe care le dețin, vor fi sancționați cu amenzi contravenționale. La rândul lor, agenții economici au spus că sunt deranjați de aspectul dezolant al clădirilor abandonate, de mizeria de pe plaje și de faptul că unii turiști își parchează mașinile direct pe nisip. 
"Am reușit să obținem fonduri pentru reabilitarea falezei Jupiter-Neptun, iar până la anul, în vară, vom avea o faleză modernă. Îmi doresc, de asemenea, o faleză care să lege Mangalia de Olimp. Nu avem resurse financiare în acest moment, dar sper că acest proiect nu va rămâne doar un vis neîmplinit", a mai precizat edilul Radu Cristian. 
În cadrul întâlnirii, s-a mai vorbit despre un regulament privind activitatea agenților economici de pe teritoriul administrativ al municipiului, care va fi implementat din vara acestui an, imediat ce va fi adoptat de consilierii locali. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Martie 2014
Stire din Sănătate : Colectă de sânge la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.3899 secunde