Cu cine merge în alegerile parlamentare USR Constanța

679
3
Cu cine merge în alegerile parlamentare USR Constanța - usrsteliancristianion-1477671033.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Uniunii Salvați România, filiala Constanța, au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. 
Drept urmare, constănțenii Ion Stelian Cristian, 39 de ani, avocat, fondator al Asociației Verde Urban, și Nicoleta Ramona Dinu, 41 de ani, profesor universitar doctor la Facultatea de Știinte Economice din cadrul Universității Ovidius, deschid listele pentru deputați, respectiv senatori, ai USR Constanța.


"Procesul de stabilire a celor 12 reprezentanți a fost democratic, liber, transparent și stimulativ. Ceea ce face diferența este că în alegerile USR Constanța au lipsit orice constrângeri - financiare sau venite din grupuri de interese. Oricine a putut participa, iar candidații nu au adus pe masa USR altceva decât dovada faptului că înțeleg și respectă principiile noului partid și că pot contribui la împlinirea acestora.


Niciunul dintre cei 9 candidați pentru Camera Deputaților sau dintre cei 3 candidați pentru Senat nu a mai făcut politică. Candidații au prezentat un CV profesional, un raport al activităților civice personale și un proiect de inițiativă legislativă", au transmis repre-zentanții USR Constanța. 


Lista completă cu candidații propuși de USR pentru Constanța este următoarea: Senat - Nicoleta Ramona Dinu, Daniel Popoacă și Nicolae Munteanu. La Camera Deputaților, lista este deschisă de Stelian Cristian Ion, acesta fiind urmat de Gabriel Cateliu, Ioan Răzvan Andrei, Eugen Remus Negoi, George Șerban, Adnan Memet, Maria Vasile, Ștefan Sebastian Cristea și Adrian Cristian Burlibașa.


Comentează știrea

DODO
29 octombrie 2016
o gura de oxigen

De multi ani asteptam un nou suflu in poitica cu tineri destepti ( pe bune ),fara securisti in spate si care nu sint beizadelele ,,fostilor, ,dar ca orice inceput este greu, armele celor versati sint parsive. Arunca zvonuri compromitatoare greu de combatut( cum ca ar fi ai lui Soros ) de parca ala daca vroia asa ceva astepta atitia ani de la revolutie , dar asta prinde la nationalistii fara minte iubitori de PSD cei veniti de afara si scoliti pe bune acolo sint ,,agenturi,, Mai bine cu hotii politici autohtoni ! PAI DACA SINTEM SCIRBITI DE CE AM AVUT PINA ACUM ( asa cum ne plingem ) HAI SA INCERCAM SI ALTCEVA !!! oricum partidele clasice se tem de USR asta e clar si imi place sa-i vad cum le titiie fundurile Nu va fie frica de oamenii cu adevarat destepti

ada
29 octombrie 2016
NU !!

Nu va lasati pacaliti de acesti neromani, nepatrioti platiti cu bani grei de soros & co : http://www.dcnews.ro/nicusor-dan-atacat-dur-de-un-lider-de-partid-uniunea-soros-in-romania_518826.html

DODO
30 octombrie 2016
PATRIHOATA

tu esti din aia ( alea ) care nu-si vind tara ca sa aibe ce fura PSD iesi si tu in lume si vezi cum traiesc altii si atunci sigur te desumflii de patriotismul asta de doi lei A fii patriot inseamna sa vrei binele tarii sa lupti pentru asta sa te opui hotiei da tu scoti lozinci folosite de impuscatul si de securistii postrevolutionari si votezi hotii Poate tocmai asta este misiunea ta in cadrul PSD

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5124 secunde