Alina Gorghiu:

"Cred că este nevoie de un lider al PNL care să vizeze unificarea dreptei"

275
3

Articole de la același autor

Senatorul Alina Gorghiu consideră că este nevoie ca Partidul Național Liberal (PNL) să aibă un lider care să vizeze unificarea dreptei până la alegerile europarlamentare, în vederea recâștigării alegerilor prezidențiale din 2019. 


"Cred că este nevoie de un lider al PNL care să vizeze unificarea dreptei până în alegerile europarlamentare, au timp să genereze și să pună în practică acest proiect în vederea câștigării din nou a prezidențialelor", a declarat Alina Gorghiu. 


În opinia sa, cei care vor conduce partidul ar trebui să-și asume foarte clar proiectul politic de reunificare a dreptei, proiect pe care ea îl va susține și fără de care nu ar trebui să-și dorească nimeni candidatura pentru conducerea PNL. 


Răspunzând întrebărilor presei, Alina Gorghiu a punctat că niciodată nu a funcționat unificarea dreptei decât pe termen foarte scurt, atunci când s-au făcut alianțe politice. 


"Eu cred că o coagulare pe termen lung poate fi făcută exclusiv printr-o fuziune a partidelor de dreapta", a afirmat Alina Gorghiu. Printre altele, ea a mai spus că este esențial ca liberalii să vadă că dreapta este fragmentată și "trebuie să constatăm că întotdeauna, înaintea prezidențialelor, un lider cu viziune, indiferent care a fost acela, a reușit să coaguleze structurile de pe partea dreaptă și din acest punct de vedere". 


Alina Gorghiu a subliniat că nu discută acum nume de partide de dreapta și despre liderii lor, ci doar despre principii, dar a făcut totuși referire la USR și ALDE, hotărârile revenind însă viitoarei conduceri legitime a PNL. 


Comentează știrea

Doru
23 ianuarie 2017
Da !

Dreapta trebuie sa se ,,unifice" , dar fara PNL si PMP ! Alinutza fata , auzi zgomotul sabotilor pe tobogan ? Daca da , ai tupeu sa spui ce spui , iar daca nu , esti si surda esti si proasta !

rex
24 ianuarie 2017
corect!

Romania are nevoie de o clasa politica de dreaspta, dar daca te uiti la persoanele ce comduc "dreapta", nu pot zice decat ce ziccei de la B U G Mafia, imi bag p..a in ea de drapta si vo fac cadou!

DA
9 februarie 2017
pnl si usr ?!

Cât de curand vor fi VECINII DE CAVOU "+" ai pntcd-ului ! bāsescu traian a îngropat pntcd-ul, iar johanis kw îngroapā douā " faimoase " partide, " partidele mele ", pe : pnl si usr ! johanis kw este dibaci, mai dihai decât profesorul lui, bāsescu traian ! Bravooooo, suuuuuucces celor doi," drum bun " si " vânt din pupa " !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4938 secunde