Copreședintele Vasile Blaga bagă frica în liderii de la PNL

166
Copreședintele Vasile Blaga bagă frica în liderii de la PNL - vasileblaga4-1449857396.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat, vineri, că niciunul dintre membrii formațiunii, care va pierde alegerile în anul 2016, nu se va afla în conducerea Partidului Național Liberal.

"Realizările partidului din anul viitor electoral vor fi suma realizărilor tuturor organizațiilor noastre județene și locale. De aceea, tot cu bună-credință și corect, vă spun de la acest microfon: nimeni din cei care vor pierde alegerile la ei acasă nu vor fi în conducerea marelui Partid Național Liberal", a declarat Vasile Blaga, la Consiliul Național al PNL.

El a punctat că nimeni nu este proprietarul unui loc în Parlament sau în administrație.

"Reforma se face pas cu pas, pe criterii clare, realiste, aplicate cu bună-credință și voință politică. Nimeni nu este proprietarul unui loc în Parlament sau administrație. Vom deschide și mai larg porțile partidului, iar criteriile pe care astăzi le stabilim fac parte dintr-un proces mai cuprinzător de construcție și modernizare a partidului. Nu avem altă cale decât reforma înțeleasă ca înnoire și profesionalizare pe bază de competențe, merite și integritate", a spus Blaga. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3499 secunde