Cooperare strategică pentru creșterea competențelor tinerilor antreprenori

115
1

Articole de la același autor

În perioada 30 septembrie 2015 - 29 septembrie 2016, Centrul pentru dezvoltare durabilă "Orizonturi" din Polonia, în parteneriat cu Fundația Universitatea Hyperion din București, a realizat un proiect de cooperare strategică pentru o mai bună educație antreprenorială, care a fost co-finanțat prin Programul Erasmus + al Uniunii Europene. 


Scopul proiectului a vizat creșterea competențelor tinerilor în domeniul antreprenoriatului. Ca parte a proiectului a fost dezvoltat și testat un curriculum de antreprenoriat inovativ, în care cel mai mare accent a fost pus pe utilizarea metodelor practice și a jocurilor de simulare. De asemenea, s-a realizat o componentă de e-learning realizată prin Platforma Laboratorului Virtual pentru Antreprenoriat (VELP-Virtual Entrepreneurship Laboratory Platform). 


La activitățile de formare, care s-au desfășurat în perioada 6-10 iunie 2016, la București, respectiv 20-24 iunie 2016 la Pu³tusk, au luat parte 24 de participanți.


Conferința finală a proiectului a fost organizată în data de 20 septembrie 2016, în sala de conferințe a Breslei Meșteșugurilor și Antreprenoriatului din Pu³tusk. La acțiune au fost prezenți participanții proiectului, elevii și profesorii din școlile profesionale din Pu³tusk, reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale și antreprenori din România și Polonia.


Pentru toate persoanele interesate de creșterea competențelor în domeniul antreprenoriatului, există informații despre proiect disponibile pe website-ul www.centrumhoryzonty.pl/p/bee.html.


Comentează știrea

costica
28 septembrie 2016
Ai alături o echipă ambițioasă!

Cel mai important moment este acum!Activitatea este usoara si eleganta, plus ca nu e nevoie sa recrutezi oameni in retea. Trebuie doar sa te implici cu seriozitate si sa-ti cladesti un viitor mai bun. Cere acum mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 28 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Subprefectul Ersun Anefi a demisionat
Miercuri, 28 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Gorghiu: Regret situația lui Blaga
Pagina a fost generata in 2.2096 secunde