Victor Ponta:

"Continuarea programului USL este cea mai bună soluție pentru România"

103
1

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, că Guvernul pe care îl conduce este unul social-liberal care a îndeplinit programul USL în proporție de 80% și adaugă că pentru 2015-2016 continuarea acestui program este cea mai bună variantă pentru România.

"PSD trebuie să aibă grijă de electoratul tradițional, dar trebuie să fie totodată un partid de centru, pro business, pro oameni tineri. Guvernul pe care îl conduc este un guvern social-liberal și a îndeplinit programul USL în proporție de 80%. Cred că pentru 2015 și 2016 programul nostru este cea mai buna variantă pentru România", a spus premierul.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, că își dorește un guvern PNL, el adăugând că actuala formulă de guvernare nu poate pune în practică viziunea sa pentru următorii zece ani.

"Acest Guvern a fost aici când am devenit președinte, nici nu i-am ales, nici nu îi resping instituțional, fiindcă nu este treaba președintelui să respingă instituțional un guvern, dar cu acest guvern nu văd cum să pun în practică gândirea mea pentru o Românie prosperă și puternică pentru următorii zece ani. Eu îmi doresc un guvern PNL, dar trebuie să vedem cum, ce mi-aș dori, varianta optimală, și ce se poate", a spus Iohannis. 

Comentează știrea

DODO
24 ianuarie 2015
ce program???

Asta iar copiaza ! nu este in stare sa elaboreze un nou program adaptat momentului. Ceea ce au facut in USL a fost cu acordul ,,colocatarilor,, acum nu cred ca acestia vor dori sa le fie preluate strategiile, ori cum zilele ii sint numarate, asa ca chestia asta e facuta doar sa implice si opozitia in impartirea esecului, cica sint hotariri de comun acord. Cit tupeu ! astia sint bolnavi ! tot ca pe prosti ne trateaza( ca inainte de alegeri )

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 24 Ianuarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Unirii
Sâmbătă, 24 Ianuarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Tudor Chiuariu a fost exclus din PNL
Pagina a fost generata in 1.6114 secunde