Construirea Clubului Nautic "Callatis", una din prioritățile primarului din Mangalia

444

Articole de la același autor

Primăria Mangalia va demara cât de curând lucrările pentru proiectul "Club Nautic Callatis". Întregul proiect este finanțat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013 și va fi implementat pe o perioadă de 16 luni de la semnarea contrac-telor de finanțare. Astfel, Primăria Mangalia trebuie să se ocupe de găsirea unei companii care să ofere serviciile menționate anterior, contra sumei de 3.376.822.49 de lei. 


Scopul principal al acestui demers îl reprezintă crearea unei legături economice și sociale în zona transfrontalieră Mangalia-Balcic prin stimularea dezvoltării afacerilor pe segmentul de turism nautic. Prin înființarea Clubului Nautic Callatis vor fi sprijinite firmele ce pot contribui la dezvoltarea segmentului de turism nautic și implicit la dezvoltarea turismului pe litoral. Aceste acțiuni vor contribui la diminuarea divergențelor economice în regiunea de graniță vizată, crescând totodată potențialul de turism nautic al zonei Mangalia-Balcic și al zonei de coastă Constanța-Dobrich. 

Clubul va avea o structură de tip P+1 și va fi dotat cu spații de găzduire pentru operatorii în turism nautic, săli pentru organizarea de evenimente, spații pentru secretariatul comun al firmelor găzduite. Acestea vor fi dotate cu obiectele de mobilier și toată logistica necesară desfășurării unei activități în condiții normale. Suplimentar, membrii clubului vor avea acces la o ambarcațiune de agrement ce va fi elementul reprezentativ al Clubului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4064 secunde